DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641,15%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Özkan’dan Bacak’a ağır itham!

Özkan’dan Bacak’a ağır itham!

ABONE OL
18:05 - 2 Eylül 2021 18:05
Özkan’dan Bacak’a ağır itham!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Minibüsçüler Odası Bakan Adaylarından olan ALMOS Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan mevcut başkan Doğan Bacak ile ilgili dikkat çeken bir iddiada daha bulundu.

Alanya Minibüsçüler Odası mevcut Başkanı Doğan Bacak ile girdiği tartışma ile gündem olan Özkan dikkat çeken bir iddiada daha bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan  Özkan, “Saygıdeğer esnaf kardeşlerim;
Bana vermiş olduğunuz imzalı yetkiye istinaden , 17 Ağustos’ta başlayıp belirli tarihlerde devam eden ve 1 Eylül de sonuncusu yapılan Taşımalı ve Özel Eğitim ihalelerine katılmış bulunmaktayım. Bu ihalelere esnafın kurmuş olduğu ALMOS A.Ş. ve diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal katılmıştır. ALMOS A.Ş. esnaf adına ihaleye katılırken diğer taşımacı Gazipaşalı Kadir Uysal ise Sayın Oda Başkanı Doğan Bacak’ ın adına katılmıştır. “Esnafın para kazanmasını istiyorum…” diyen Sayın Doğan Bacak’ ın ihaleye iştirak ettirdiği Kadir Uysal yüksek oranda fiyat kırarak esnafı yaklaşık bir milyon TL zarara uğratmıştır. Bütün esnaf arkadaşlarıma hayırlı olmasını diler, takdirini ise esnaf arkadaşlarıma bırakıyorum. Bu süreçte Sayın Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize ve çalışanlarına yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminin Milli Eğitim camiasına , velilerimize, öğrencilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler; sağlıklı, kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.