DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,0684 -0.17%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22832300,63%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
PANDEMİDEN DOLAYI DÜĞÜNÜNÜ ERTELEMİŞTİ

PANDEMİDEN DOLAYI DÜĞÜNÜNÜ ERTELEMİŞTİ

ABONE OL
11:44 - 17 Kasım 2020 11:44
PANDEMİDEN DOLAYI DÜĞÜNÜNÜ ERTELEMİŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da bir kişi, daha önce babasıyla kavga iddia edilen 5 kişiyi sokak ortasında bıçakladı. Yaralılardan hayatını kaybeden kişinin pandemiden dolayı ertelediği düğününü yapmak için gün saydığı ortaya çıktı.
Olay, 14 Kasım Cumartesi gecesi Muratpaşa ilçesine bağlı Meydankavağı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye Süleyman H. İsimli şahıs, daha önce babasıyla kavga ettiği iddia edilen Refik Valiyev, Tahir Aslanov, Kemal Usseinov, Murat Abdulleva ve Osman Somerset ile karşılaştı. Burada Süleyman H. İle diğlerleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin üzerine Süleyman H., bıçakla Refik Valiyev, Tahir Aslanov, Kemal Usseinov, Murat Abdulleva ve Osman Somerset’i vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı, kendisi de yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla çevredeki hastanelere sevk ederken, yaralılardan Refik Valiyev, hastanede yaşamını yitirdi.
Olay sonrası araştırma başlatan polis, Süleyman H.’yi gözaltına aldı. Öte yandan Lara’da turizm işiyle uğraşan Valiyev’in, evin tek oğlu olduğu, dünya evine girmek için düğün hazırlığı yaptığı ancak pandemiden dolayı düğün merasimini ertelediği öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.