DOLAR 32,6410 0.42%
EURO 34,7658 0.05%
ALTIN 2.500,210,66
BITCOIN 20460571,80%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Parasını alamadı darp edildi, çıkan kavgada iki kişi yaralandı

Parasını alamadı darp edildi, çıkan kavgada iki kişi yaralandı

ABONE OL
19:53 - 27 Aralık 2020 19:53
Parasını alamadı darp edildi, çıkan kavgada iki kişi yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adana’da bin lira borç verdiği şahıs tarafından darp edilen zanlı, babası, ağabeyi ve dayısıyla birlikte kavgaya karışırken biri tabanca diğeri ise bıçakla iki kişinin yaralanmasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre olay, 22 Aralık günü saat 18.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi Şehitlik Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Ç. (20), bir süre önce Hüseyin A.’dan bin lira borç aldı. Borcunu ödemeyince Hüseyin A. (18), Ömer Ç.’den parasını istedi. Bunun üzerine Ömer Ç., yanına gittiği Hüseyin A.’yı darbetti. Hüseyin A.’nın durumu anlatması üzerine ağabeyi Çetin A. (23), babası Arif A. (42) ile dayısı Hamza A. (29) Ömer Ç.’nin peşine düştü.
Ömer Ç.’nin yerini öğrenen Hüseyin A. ile beraberindekiler otomobille, Ömer Ç.’nin de içinde bulunduğu otomobilin önünü kesti. Silah, bıçak ve sopalarla inen Ömer Ç. ile yanındaki Sadık E. (19), M.E.Ş.’yi (17) darp etmeye başladı. Ömer Ç., olay yerinden kaçarken M.E.Ş. tabancayla, Sadık E. ise bıçakla yaralandı. Şüpheliler, otomobille olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahaleleri yapılan yaralıları, ambulansla hastaneye götürdü.
Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Adresleri belirlenen Hüseyin A., ağabeyi Çetin A., babası Arif A. ile dayısı Hamza A., adreslerinde yakalanıp, gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, hastanede tedaviye alınan Sadık E. ile M.E.Ş.’nin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.