DOLAR 32,3402 0.18%
EURO 35,1250 -0.18%
ALTIN 2.235,19-0,35
BITCOIN 2058382-5,92%
Antalya
20°

AÇIK

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Paraşüt tutkunları sert rüzgarı ve yasağı dinlemedi

Paraşüt tutkunları sert rüzgarı ve yasağı dinlemedi

ABONE OL
11:02 - 6 Eylül 2021 11:02
Paraşüt tutkunları sert rüzgarı ve yasağı dinlemedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da ambulans helikopter, Sahil Güvenlik ve polis helikopterlerinin uçuş güzergahı olduğu gerekçesiyle yamaç paraşütü yasaklanan falezlerde vatandaşlar, yasakları dinlemeyerek paraşüt ile uçmaya devam etti. Paraşütçülerin sert esen rüzgar karşısında zaman zaman zorluklar yaşaması ve inerken yere düşmesi kameralara yansıdı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün talebi üzerine Antalya Valiliği’nin ambulans helikopter, Sahil Güvenlik ve polis helikopterlerinin uçuş güzergahı olduğu gerekçesiyle varyantlar üzerinde yamaç paraşütü yapmak yasaklanmıştı. Yasağın ardından uçuşlara devam eden paraşütçülere zaman zaman cezalar yazılıyor.

İki kişi sert rüzgara rağmen uçuşlarına devam etti

Alınan yasak kararına ve yazılan cezalara aldırış etmeyen bazı paraşüt tutkunları, yamaç paraşütleriyle varyant seyir terasından havalandı. Öte yandan, rüzgarlı havaya rağmen yamaç paraşütü yapmaya devam edenlerin olduğu görüldü. Paraşütle havalanan iki kişi sert rüzgara rağmen uçuşlarına devam etti. Zaman zaman seyir terasının üzerine kadar inen paraşütçüleri vatandaşlar dikkatle izledi. Paraşütçülerin kendilerini havada görüntülediği görüldü.
Diğer taraftan, aynı anda uçan iki kişi ise paraşüt ile seyir terasına inmekte zorlanınca sahile inmek zorunda kaldı. Burada da sert rüzgar karşısında zorlanan şahıslar yere indikten sonra paraşütün sürüklemesi sonucu yere düştü.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.