DOLAR 32,5451 -0.04%
EURO 34,9917 0.37%
ALTIN 2.425,660,11
BITCOIN 2100358-3,35%
Antalya
23°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Patenli gencin tehlikeli inadı pes dedirtti I VİDEO HABER

Patenli gencin tehlikeli inadı pes dedirtti I VİDEO HABER

ABONE OL
11:06 - 15 Aralık 2021 11:06
Patenli gencin tehlikeli inadı pes dedirtti I VİDEO HABER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da gece saatlerinde şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak giden patenli genç görenlere pes dedirtti. Zaman zaman duran otobüse tutunmaktan vazgeçen genç, aracın hareket etmesi ile yine tutundu.
Olay, Muratpaşa’da Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Antalya’da sık sık trafiği tehlikeye düşürürken görüntülenen patenli gençlerden birisi bu kez halk otobüsünün arkasına tutundu. Yanından geçen onlarca araca aldırmayan genç, uzun süre otobüsün arkasına tutunmaya devam etti. Otobüs şoförü ise ara ara genci fark ederek, ayrılması için durakta durdu. Bunun üzerine genç kaçarak uzaklaştı. Genç, otobüsün hareket etmesi ile arkadan gelerek yine tutundu. Yaklaşık 3 kilometre otobüsün arkasına tutunarak giden genç, trafik ışıklarında otobüsü bırakarak yoluna devam etti.
Gencin kazaya davetiye çıkardığı tehlikeli anlar ise bir otomobilin kamerasına yansıdı. Görüntülerde gencin otobüsün arkasına tutunarak gittiği ve otobüsün durması ile kaçarak uzaklaştığı, sonra yeniden tutunduğu görüldü.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.