DOLAR 32,3315 0.24%
EURO 35,0829 -0.15%
ALTIN 2.296,900,87
BITCOIN 22843340,81%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Plajda Şampiyonlar Ligi’ndeyiz

Plajda Şampiyonlar Ligi’ndeyiz

ABONE OL
14:43 - 7 Haziran 2023 14:43
Plajda Şampiyonlar Ligi’ndeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Plaj Futbolu temsilcimiz Cityline Alanya Belediyespor ülkemizi 12 – 18 Haziran 2023 tarihleri arasında Portekiz’in Nazare Bölgesinde yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi I grubunda temsil edecek.

Türkiye Şampiyonluğunu en fazla kazanan, Avrupa 3.’lüğü ve 5.’liği gibi dereceleri olan Cityline Alanya Belediyespor Şampiyonlar Ligi I grubunda Yunan Temsilcisi Atlas FC, İtalyan Temsilcisi Farmae Viareggio ve Fransız temsilcisi AS Etaples ile mücadele edecek.

Takım sorumlusu Ferit Yücel Ergün, “Hedefimiz en az yine çeyrek finale kalmak ve oradan daha yukarılara gitmek. Ülke puanına katkı yapabilmek adına elimizden geleni yapacağız, bu yolda bizlere destek olan ve bizleri hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e, İş İnsanları Sayın Aykut İpekten ve Nihat Tufan’a destekleri ve her zaman takımımızın yanında oldukları için teşekkür ederiz” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel takımın bu zorlu turnuvada da yanında olduklarını belirterek, “Bugüne kadar bizleri defalarca gururlandıran takımımıza bu turnuvada da başarılar diliyorum. Umarım hedeflerimizin bile üzerine çıktığımız güzel bir turnuva geçiririz. Tüm futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.