DOLAR 32,3624 0.13%
EURO 35,0311 -0.15%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN 2266965-0,29%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Pompalı tüfekle yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasında

Pompalı tüfekle yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasında

ABONE OL
13:12 - 15 Nisan 2022 13:12
Pompalı tüfekle yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Serik’te cadde ortasında pompalı tüfekle vurulan adam ağır yaralandı. Pompalı tüfekle dehşet saçan şahsın görüntüleri ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, ilçeye bağlı Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 yaşındaki Burhanettin L., Berat S. (19) tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Kanlar içinde yere yıkılan adamı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yararlanan Burhanettin L.’yi önce Serik Devlet Hastanesi’ne, sonra Antalya’da bir hastaneye sevk etti. Ağır yaralı olduğu öğrenilen Burhanettin L.’yi vuran Berat S. otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Berat S. polis tarafından kısa süre sonra yakalanıp gözaltına alındı.

Olay anbean güvenlik kamerasında

Yaşanan dehşet görüntüleri ise bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, Burhanettin L.’nin pompalı tüfekli saldırgandan kaçışı, bir işyerine sığınarak yerde bulunan tabureyi saldırgana fırlatması yansıdı. Pompalı tüfekli saldırganın Burhanettin L.’ye ateş ederek olay yerinden koşarak uzaklaştığı ve onu bekleyen bir araca bindiği anlar da görüntülerde yer aldı. Öte yandan, kamerada Burhanettin L.’nin vurulduktan sonra dışarı çıktığı da görüldü.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.