DOLAR 32,5047 -0.12%
EURO 34,9928 0.39%
ALTIN 2.430,130,30
BITCOIN 2075541-3,77%
Antalya
25°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Recep Çalış’tan havai fişekli kutlama tepkisi!

Recep Çalış’tan havai fişekli kutlama tepkisi!

ABONE OL
18:23 - 19 Mart 2022 18:23
Recep Çalış’tan havai fişekli kutlama tepkisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Şoförler Odası seçiminin ardından başkan seçilen Ali Akkaya’nın taraftarının havai fişek patlatmasına tepki gösteren Recep Çalış, “Kimsenin beyninde maytap patlatmadık. Savaş mı kazandık bunu anlamak mümkün değil. Ben 2018’de o arkadaşlarımız üzülmesin diye kendi arkadaşlarımın bile o sevinci yaşamalarına engel oldum” dedi.

Alanya Şoförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odası’nın 26’ncı Olağan Genel Kurulu sonuçlandı. Genel kurulda 852 oy alan Ali Akkaya başkan seçildi. Recep Çalış ise 763 oy aldı. Seçimin ardından Ali Akkaya taraftarı sevinç yaşarken, seçimi kaybeden Recep Çalış ise, Akkaya taraftarının havai fişekli kutlama yapmasına “Seçim de kazandık ama kimsenin beyninde maytap patlatmadık. Yani savaş mı kazandık bunu anlamak mümkün değil” diyerek tepki gösterdi.

“KAZANMANIN DA KAYBETMENİN DE LEZZETİNİ BİLİYORUZ”

Seçimin ardından açıklama yapan Çalış, şöyle konuştu: “4 yıl önce almış olduğumuz görevi bugün demokrasinin gereği olan bir seçim sonucuyla rakibimize bıraktık. Aradaki rakam 89. Ben ilk defa seçim kaybetmiyorum. Daha önce de seçim kaybettim. Seçim de kazandık ama kimsenin beyninde maytap patlatmadık. Biz kazanmanın da kaybetmenin de lezzetini biliyoruz. Çünkü biz kaybettiğimizde arkadaşımızın omzuna dokunup hayırlı olsun diye çıkıp gittik. Kazandığımızda da o arkadaşlarımızı gidip teselli ettik. Sonuç ne olursa olsun ben demokrasiye ve esnafın ortaya koyduğu iradeye inanan bir oda başkanıyım. Ancak bir adayın sempatizanları olabilir. Buna da saygı duyuyorum. Rusya ve Ukrayna birbirini vuruyor. Yani savaş mı kazandık bunu anlamak mümkün değil. Elbette taraftarların sevinmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ben 2018’de o arkadaşlarımız üzülmesin diye kendi arkadaşlarımın bile o sevinci yaşamalarına engel oldum” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.