DOLAR 32,4894 -0.17%
EURO 34,9983 0.41%
ALTIN 2.433,810,45
BITCOIN 2096115-0,70%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Rukiye Okşar: “Şahin’in Alanya’ya hizmetleri yadsınılamaz”

Rukiye Okşar: “Şahin’in Alanya’ya hizmetleri yadsınılamaz”

ABONE OL
14:10 - 31 Mayıs 2023 14:10
Rukiye Okşar: “Şahin’in Alanya’ya hizmetleri yadsınılamaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Başkan Yardımcısı Rukiye Okşar, “Mehmet Şahin başkanın ALTSO üyeleri ve Alanya için geçmişteki güzel çalışmaları yadsınılamaz bir gerçek” dedi.

Alanya’nın tanınmış ve sevilen gençlerinden Muhittin Deniz Düşünceli, Alanya Belediye Başkan Adayı, Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu ve ALTSO önceki dönem başkanı Mehmet Şahin’le bir fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından “kötü günümüzde her zaman yanımızda olan başkanımla bir anımız. Alanya’nın evladı Mehmet Şahin” notunu düşerek paylaştı.

Bu fotoğrafa yorum yapan ALTSO Meclis Başkan Yardımcısı ve Akademik Zeka Anaokulları Kurucusu Rukiye Okşar, şu ifadelere yer verdi: “Alanya için büyük şanssın ablacım. Nerede ve kimin size ihtiyacı olsa koşuyorsun, insanlara karşılıksız el uzatıyorsun ve çokça gönül kazanıyorsun. Mehmet Başkan’ın (Şahin) ALTSO üyeleri ve Alanya için geçmişte güzel çalışmaları yadsınılmaz bir gerçek. Sen ise Alanya’nın apayrı kıymetli bir evladısın, ben bir ablan olarak senden razıyım, Allah da senden razı olsun, herkese mutlaka bir faydan dokunmuştur. Çalışkan iki kıymetli insan görüyorum fotoğrafta. Maşallah.”

Bu yoruma yanıt veren Muhittin Deniz Düşünceli ise, “Rkiye Okşar ablam, çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. İyi ki varsın. Senin de insanlar için karşılıksız yaptığın iyilikleri, mücadeleyi en iyi ben bilirim. Allah senden de razı olsun. Mehmet Şahin başkanımız bir yola çıktı ve hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan abimizin yanında olmak bizlerin görevi diye düşünüyorum. ALTSO’ya verdiği hizmetler ile herkesin gönlünü kazanan başkanımın çıktığı yolda başarılı olacağına İnancımız tam. Hep beraber güzel günlere inşallah ablam” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.