DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.303,021,14
BITCOIN 22930743,55%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Rus turiste silah göstererek telefonunu gasp eden 4 kişi tutuklandı

Rus turiste silah göstererek telefonunu gasp eden 4 kişi tutuklandı

ABONE OL
17:06 - 9 Şubat 2021 17:06
Rus turiste silah göstererek telefonunu gasp eden 4 kişi tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da, dağ yolunda yürüyüşe çıkan Rus turiste silah gösterip korkutarak cep telefonunu gasp eden 4 kişi, polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece birden fazla kişi ile birlikte silahlı yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün sabah 11.00 sıralarında Konyaltı ilçesi Altınyaka Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, doğa yürüyüşü için tek başına dağ yoluna çıkan Rus turist Oolesia Fedarova’nın (35) yanına kimliği belirsiz bir erkek gelerek cep telefonunu vermesini istedi. Fedarova’nın talebini geri çevirmesi üzerine şüpheli şahıs, hemen yakın mesafedeki otomobilde bekleyen arkadaşını işaret etti. Araçtaki şüpheli ise iddiaya göre belindeki silahı Fedaravo’ya gösterdi. Neye uğradığını şaşıran Fedarova, cep telefonunu şüpheliye vermek zorunda kaldı. Telefonu alan 2 şüpheli otomobille olay yerinden kaçtı. Fedarova, çevredeki bir iş yerinden yardım talebinde bulundu. İş yerindekiler, olayı polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri inceledikleri güvenlik kameraları neticesinde şüphelileri tespit ederek, adreslerine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, K.G., Ö.O., A.D. ve A.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada olayda kullanılan bir adet kurusıkı tabanca ele geçirilirken, Rus turiste cep telefonu teslim edildi.
Olayın şüphelileri K.G., Ö.O., A.D. ve A.Y. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece “Birden Fazla Kişi ile Birlikte Silahlı Yağma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.