DOLAR 32,5801 0.31%
EURO 34,8273 0.21%
ALTIN 2.502,190,73
BITCOIN 20952821,35%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Rus ve Ukraynalı futbolcular birbirlerinin kemiklerini kırdılar

Rus ve Ukraynalı futbolcular birbirlerinin kemiklerini kırdılar

ABONE OL
12:27 - 16 Şubat 2023 12:27
Rus ve Ukraynalı futbolcular birbirlerinin kemiklerini kırdılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da bir otelde kalan Rus ekibi Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna takımı FC Minaj’ın futbolcuları tekme tokat birbirine girdi. Rus futbolcuların otel görevlisine kaba davranması sonrası çıktığı belirtilen kavgada bazı futbolcularda kırık meydana geldi. Yaşanan olayların ardından iki takım da oteli terk etti.Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinden sonra başlayan savaşın gerilimi futbolculara da yansıdı. Antalya’da konaklayan iki ülke takımının futbolcuları, birbirine girdi.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Roman Bebekh’in haberine göre, otelde Rus futbolcuların bir görevliye kaba davranmasıyla başlayan olaylarda Rus ekibi Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna takımı FC Minaj’ın futbolcuları tekme tokat kavga etti. Yaşanan olaylarda bazı futbolcularda kırık meydana geldiği belirtilirken, iki takım da oteli terk etti.

“RUSYA’YI SAVUNDU”

FC Shinnik takımında forma giyen Rus futbolcu Artyom Semeykin, yaşananlar sonrası konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ciddi bir yaralanma olmadı. Sorun değil ve iyi hissediyorum. Açıkçası hikayenin tamamını bilmiyorum. Odamda uyuyordum. Sonra bağrışmaları duydum ve koridora koştum. Hemen kalabalığın arasına atladım. Orada 20 kişi vardı. Herkül olmadığım açık ama ülkeme hakaret edildiğinde aksini yapmanın imkansız olduğunu da düşünmüyorum. Uygunsuz davranışlar görür görmez Rusya’yı savundum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.