DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20715493,80%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
RUSYA’DAN ALANYALI TURİZMCİYİ ÜZEN HABER

RUSYA’DAN ALANYALI TURİZMCİYİ ÜZEN HABER

ABONE OL
13:25 - 10 Temmuz 2020 13:25
RUSYA’DAN ALANYALI TURİZMCİYİ ÜZEN HABER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Almanya’dan sonra Rusya’dan da hayalkırıklığı yaratan haberler gelmeye devam ediyor.

Rusya’nın aralarında Türkiye’nin de olduğu ülkelere hava trafiğini en erken eylül ya da ekim ayında açılabileceği, bunun aralık ayına kalma olasılığı da olduğu bildirildi.

Kısa adı ATOR olan Rus Tur Operatörleri Birliği Başkanı Maya Lomidze, Türkiye gibi Rus turistler arasında tatil için popüler olan ülkelere uçuşların Eylül sonu – Ekim dönemi öncesinde başlamasının pek mümkün olmadığını söyledi. Govorit Moskva radyosunda konuşan Lomidze, yurt dışı uçuşlarının ne zaman başlayabileceği ihtimali konusunda “Herhangi bir turistik noktaya uçuşların başlaması temmuz sonuna kadar son derece düşük ihtimal, yüzde 99 oranla böyle bir şey olmayacak. Ağustos ayı gerçekten büyük soru işareti. Şu an için en iyimser senaryo, Eylül sonu-Ekim” dedi. Sputnik’in aktardığı haberde Lomidze’ye göre, ilk olarak en popüler noktalara ulaşım başlatılacak.

Lomidze, “Eylül sonu-Ekim başında uçuşların başlamasından söz edecek olursak, temel olarak Akdeniz ülkelerini kastediyoruz, Türkiye de buna dahil. Yani son 10 yıldır en çok tercih edilen turistik noktalar arasında ilk beşe giren yerler. Asya, Tayland, Vietnam, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail de herkesin beklediği yerler arasında, ancak buralar için henüz tahminler muğlak. Kötümser tahminler ise aralıkta başlayacağı yönünde” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.