DOLAR 32,3706 0.15%
EURO 34,9757 -0.3%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22804791,40%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SAADET PARTİSİ ALANYA’DAN AŞI YORUMU

SAADET PARTİSİ ALANYA’DAN AŞI YORUMU

ABONE OL
13:24 - 10 Aralık 2020 13:24
SAADET PARTİSİ ALANYA’DAN AŞI YORUMU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Saadet Partisi (SP) İl Başkan Danışmanı Mustafa Bacak, İlçe teşkilatında açıklamalarda bulundu. Bacak, Mart ayından bu yana devam eden Covid-19’da aşı aşamasına gelinmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Şimdiye kadar yapılanların hastalığın yayılmasını önlemeye yönelik olduğunu belirten Bacak, “Aşı ile hem yayılma engellenmiş olacak hem de tedavi aşamasına geçilmiş olacak. Aşının vatandaşımıza ücretsiz olarak uygulanacak olması sevindirici bir durum” dedi.

Bütçenin yine açık verdiğini ve faiz ödendiğini dile getiren Bacak, “Yatırım için ayrılan paradan yüzde 60 daha fazla faiz ödeniyor. Bu demek ki faize ödenen para eğer yatırıma yönlendirilmiş olsa yapılması ve bin bir gösterişle açılışı planlanan yatırımın yaklaşık 2 katı fazla yatırım yapılabilir. Sürekli açık veren, çok büyük faiz ödemeleri olan, borcu borçla ödeyen bu bütçe iflas bütçesidir. Bunu bu ülkeyi yönettiğini zanneden kadrolar da görüyor ve biliyor. Buradan yerelde bu kadrolara destek veren kardeşlerimize bu konuları gözden geçirmelerini ve daha fazla sorumluluğa girmeden istifa edip, bunları samimiyetle dile getiren ve çözüm üreten SP saflarına bekliyoruz.

Asgari ücret konusuna da değinen Bacak, “Eğer 1997 yılında yapılan artışlar olmamış olsaydı, bugün alınan ücretin yarısı alınır olacaktı. Bundan dolayı bu yıl ve takip eden yıllarda ücret artışlarının yüzde 50’si yine Necmettin Erbakan hocamızın bu artışının sayesinde olmaktadır. Kısa Çalışma Ödeneği, esnek çalışma ve ücretsiz izinle açlığa terk edilmiş çalışanlarımızın tamtakır olmuş hazineden dolayı ücretlerinin ödenememesi veya birkaç ay geriye düşülmesi durumuna düşülmesinden de endişe duyuyoruz. Sarayın masraflarından kısmayan, itibardan tasarruf etmeyen, sana açlık ücretini layık görüp, bir kişiye 7 maaşı uygun gören anlayıştan daha iyisi, seni gerçekten düşünen SP ve kadroları var. Resmi olarak açıklanan oranlara istinaden bile hiç yoktan bir partiyi bile tek başına iktidar yapabilirsiniz. Gücünüzün farkına varın ve Saadet’i iktidar yapın. Daha iyiyi, güzeli göreceksiniz”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.