DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22769010,24%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SAADET PARTİSİ ALANYA HÜKÜMETE YÜKLENDİ

SAADET PARTİSİ ALANYA HÜKÜMETE YÜKLENDİ

ABONE OL
10:59 - 11 Şubat 2021 10:59
SAADET PARTİSİ ALANYA HÜKÜMETE YÜKLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, iktidarın bir an önce esnafın üzerindeki sıkıntıları azaltması gerektiğini söyledi. Bunun yapılmaması durumunda esnafın ayağa kalkamayacağını belirten Sarıca, halkın yaralarına merhem olacak müjdeler beklediğini vurguladı.

Esnafın tadı olmadığını, kapalı olmasına karar verilen işletmelerin vergi borçlarının bir an önce askıya alınarak acilen sicil affı getirilmesi gerektiğini belirten Hüseyin Sarıca, kredi borçlarının faizsiz olarak ertelenmesinin zorunlu olduğunu dile getirdi. Sarıca, “Restoran ve lokanta çalışanlarımızın ise öncelikli aşı grubuna dahil edilmesi gerekli. İktidar bir an önce esnafın üzerindeki sıkıntıları azaltmalı. Değilse esnafımızın ayağa kalkması mümkün değil. Yapılan yardımlar ise son derece yetersiz kaldı” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i Antalya ve ilçelerinde 2 bine yakın okulun bahçesine avokado ağaçları dikme projesi nedeniyle tebrik eden Sarıca, uygulamanın okulların yeşil olmasına katkı sağlaması yanında gelir getireceğini söyledi. Sarıca, “Böylelikle tahmini 10 avokado ağacının bir okulun giderini karşılayabileceği düşünülüyor. Buna istinaden Alanya Belediyesi de bu projeye destek vererek parklara ve uygun olan alanlara avokado dikimine önem verirse, meyvesiz ağaç yerine meyve veren ağaç yetiştirerek belediyemizin gelirlerinin artmasına katkıda bulunabilir” diye konuştu.

Türkiye’nin teknolojide ve yapay zekalarda birtakım çalışmalar yapmasını doğru bulduklarını ancak bu çalışmaların gündemi değiştirmeye yönelik olmaması gerektiğine işaret eden Sarıca, “Türkiye öyle bir noktaya geldi ki gündemi değiştirmek için şimdi de müjde olarak uzaya araç göndereceğiz diyorlar. Aya da gidelim, marsa da gidelim. Türkiye’miz hepsine layık ancak siz önce şu 10 yıl evvel seçim öncesi posterlerini billboardlara astırdığınız yerli uçağımız göklerde vaadini yerine bir getirin hele. Umut ediyoruz ki sayın Erdoğan milletimizin beklentilerine denk düşecek ve insanımıza bir nebze de olsa nefes aldıracak müjdeleri kamuoyu ile paylaşsın. Halk yaralarına merhem olacak müjdeler bekliyor” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.