DOLAR 32,4927 -0.16%
EURO 34,9316 0.2%
ALTIN 2.439,850,70
BITCOIN 2064404-2,31%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SARICA AK PARTİ’YE YÜKLENDİ

SARICA AK PARTİ’YE YÜKLENDİ

ABONE OL
15:54 - 11 Mart 2021 15:54
SARICA AK PARTİ’YE YÜKLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

SP İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, AK Parti’nin ekonomide sürekli prensipler değiştirmesini eleştirerek, partinin hatalarını düzeltmek yerine vatandaşa yüklendiğini söyledi.

Parti binasında açıklama yapan Sarıca, Türkiye ve Alanya olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirtti. Sarıca, “Korona virüs belası sanki tuz biber gibi oldu yaşadığımız sıkıntılara. Ama esas itibariyle ülkemizi son 18 yıldır yöneten AK Parti ülkemizde görünür birtakım adımların atılmasına, sanki ülkemiz kalkınıyor gelişiyormuş gibi gösterilmesine rağmen her geçen gün insanımızın sıkıntıları arttı, dertleri büyüdü. Bir defa şu an sosyal hayatta en gergin dönemi yaşıyoruz. Özellikle geriliyor ülke. Ya vatanseversin, ya hainsin.  Bulunduğun yere bağlı. İktidarda bulunanlar muhalefeti hainlikle suçluyor. Bu ülke böyle yönetilmez. Böyle davranmak kimseye fayda vermez. Yaptığınız hataların üzerini bu şekilde davranarak çözemezsiniz” dedi.

“HİÇ Mİ ALLAH’TAN KORKUNUZ YOK?”

Türkiye yolsuzluk, israf ve rüşvet havzasına döndüğünü vurgulayan Sarıca, “Yolsuzluk  dünyada zirve yaptı. İsraf akıl almaz boyutta kural haline geldi. Devlette bir işiniz varsa mutlaka bir şeyler vermek zorundasınız. Resmi ödemelerin dışında rakamlar milyarlarca dolarlarla ifade ediliyor. Onun için de Türkiye’de artık yatırımlar durdu. Sadece devletin yaptığı, yapacağı hizmet yatırımları var. Onların da ihalesini zaten kimin alacağı önceden belli. İhalelerde 100’e yapılacak bir ihaleyi siz 300’e, 500’e verirseniz bunun hesabını Allah’a veremezsiniz. Zerre miktarı kalbinde Allah korkusu olan buna müsaade edemez. Müslümanlık lafla olmaz. Memurundan amirine, siyasetçisine kadar hiç mi Allah’tan korkunuz yok? Nasıl olur da Çin bizim İstanbul Havalimanı’ndan daha büyüğünü 8 milyar dolara mal ederken, biz İstanbul Havalimanı’nı 30 milyar dolara mal etmişiz yahu? Nasıl olmuş bu? Cenab-ı Hak bunun hesabını soracak” diye konuştu.

“FATURAYI VATANDAŞA KESİYORLAR”

Şeffaflık olmadan ekonominin düzelemeyeceğini dile getiren Sarıca, “Şeffaflık denilen iş tarihe karıştı. Şimdi biz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Allahtan korkun yahu. Bir ülkenin insanlarını özellikle sizin gibi düşünmedikleri için, sizi artık siyaseten tercih etmedikleri için ötekileştirmeye, kutuplaştırmaya hakkınız var mı? Bundan dolayı sürekli kan kaybediyorlar. Kan kaybettikleri için de hatalarını düzeltecekleri yerde faturayı vatandaşa kesiyor. Arkasından da her geçen gün hukuksuz davranmaya  ve insanları itham etmeye, ezmeye meylediyor. Ekonomide sürekli prensipler değiştiriyorlar. İnsanlar değiştiriyorlar. Rakamlar doğru çıkmadığı zaman hatayı arayıp kendisini düzelteceğine o rakamı ilan eden adamları değiştiriyorlar.  Örneği son iki yılda TÜİK Başkanı beş defa değiştirildi. TÜİK Başkanı oldu diye bir adam rakamları sizin istediğini gibi üretemez ki? Ha onu üretemiyorsan sen beceriksizsin git yerine bir başkası gelsin. Beni tatmin edecek rakam istiyorum diyor. Nasıl yaparsan yap o benim işim değil senin işin diyor. İşin ehlini aramıyor. İşin üçkağıtçılığını yapacak adam arıyor. Bu şekilde memleketi düzeltemezsin ki. İşsizlik bitiyor artık ama işsiz sayısı artıyorsa senin bitiyor demen işsizliği ortadan kaldırmıyor. Halk bunu yaşıyor. Çalışan insan adedi azalırken iken işsizlik azalır mı?” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.