DOLAR 32,5731 0.28%
EURO 34,7212 -0.09%
ALTIN 2.487,710,14
BITCOIN 20530313,60%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Sadece Alanya’nın yer aldığı proje için toplandılar

Sadece Alanya’nın yer aldığı proje için toplandılar

ABONE OL
17:06 - 24 Haziran 2022 17:06
Sadece Alanya’nın yer aldığı proje için toplandılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türkiye’de tek ilçe olarak Alanya’nın yer aldığı ‘Güvenli Kentler İçin Daha Çok Eşitlik Daha Çok İzleme Projesi’yle kadınlar, engelliler ve diğer özel ihtiyaç sahibi gruplar için yapılması gerekenler belirlenerek gelecekle ilgili yol haritası oluşturuldu.

Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen ve CEİD İzler Hibe Programı kapsamında desteklenen Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin ortak olduğu, Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği’nin yürüttüğü, Alanya’da Alanya Kent Konseyi tarafından koordine edilen ‘Güvenli Kentler İçin Daha Çok Eşitlik Daha Çok İzleme Projesi’ kapsamında oluşturulan Alanya Kent Hakları İzleme Platformu, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’ında katılımıyla toplantısını gerçekleştirdi.

“İZLEME ÇALIŞMASI KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK”

Alanya’da Alanya Kent Konseyi’nin yürütücülüğünü yaptığı 7 ilde gerçekleştirilen projede tek ilçe olarak Alanya yer alıyor. Proje kapsamında bir dizi izleme ve değerlendirme çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında Alanya Belediyesi başta olmak üzere Alanya’daki kadınlar, engelliler ve diğer özel ihtiyaç sahibi gruplara yönelik sunulan hizmetlerin genel bir profili çıkartılarak mevcut durum ve birlikte yapılması gereken projeler belirlenerek gelecekle ilgili yol haritası oluşturuldu. Rapor haline getirilecek izleme çalışması kamuoyu ile paylaşılacak. Toplantının ardından Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği Başkanı Mustafa Kınık, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’a plaket takdim etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.