DOLAR 32,5247 -0.08%
EURO 34,8151 -0.17%
ALTIN 2.434,980,22
BITCOIN 2117183-2,77%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Sapadere Kanyon yolu sezon için hazır

Sapadere Kanyon yolu sezon için hazır

ABONE OL
14:26 - 8 Nisan 2022 14:26
Sapadere Kanyon yolu sezon için hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Sapadere Kanyon yolunda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi, asfalt çalışmalarına Demirtaş merkezde devam ediyor.
İlçe genelinde yol, asfalt ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Sapadere Kanyon Yolu’nda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştirdi. Kanyon yolundaki yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışması sırasında dere geçişine bakslar konarak yol güvenliği sağlandı.

SICAK ASFALT DEMİRTAŞ MERKEZDE DEVAM EDİYOR

Demirtaş Mahallesi’nde yol düzenleme ve asfalt çalışması devam ediyor. Bozuk yolların önce stabilize olarak düzenlendiği çalışmaların ardından asfalt serimi yapılıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkez ve batı mahallelerimizde olduğu gibi Alanya’mızın en önemli Mahallesi olan Demirtaş ve çevresinde de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyacı olan yol noktasında hiçbir sorun yaşamaları için azami gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda önemli turizm bölgemiz olan Sapadere Kanyon yolunu sezon öncesi yeniden elden geçirdik. Şu an asfalt çalışmamız Demirtaş merkezde devam ediyor. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.