DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20837170,60%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Savaştan kaçıp Alanya’da korsan taşımacı oldular

Savaştan kaçıp Alanya’da korsan taşımacı oldular

ABONE OL
13:27 - 9 Haziran 2023 13:27
Savaştan kaçıp Alanya’da korsan taşımacı oldular
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Rusya – Ukrayna Savaşı’ndan kaçıp Alanya’ya gelen Slavlar, ilçede yasadışı çalışmalarının boyutlarını her geçen artırıyor. Ulaşımda yapılan denetimler, iki ülke vatandaşlarının Alanya’da yasadışı taşımacılıkta geldikleri noktayı gözler önüne serdi.

2022 Şubat ayında başlayan Rusya – Ukrayna Savaşı’nın ardından savaştan kaçıp Alanya’ya gelen Slavlar, Alanya’da yasadışı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyorlar. Ülkeleri savaş halindeyken Alanya’da emlak satın alma ve yasadışı komisyonculuk yapma yarışına giren Rus ve Ukraynalılar yasadışı taşımacılığı ileri boyutlara taşıdılar.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denetim Hizmetleri Bakanlığı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (AESOB), Alanya Şoförler Odası ile birlikte Alanya’da yasadışı taşımacılığa yönelik denetimler gerçekleştirdi. Üç gün boyunca süren denetimlerde Slavların, yasadışı taşımacılıkta geldikleri nokta herkesi şok etti. Rusya, Ukrayna ve Türkiye’de yabancıların kullandığı araçlara verilen plakalı onlarca aracın yasadışı faaliyeti tespit edildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.