DOLAR 32,6024 0.39%
EURO 34,8406 0.26%
ALTIN 2.492,390,33
BITCOIN 21172033,88%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Şehit aileleri Gazipaşa’da ziyaretlerini sürdürüyor

Şehit aileleri Gazipaşa’da ziyaretlerini sürdürüyor

ABONE OL
10:55 - 25 Ekim 2021 10:55
Şehit aileleri Gazipaşa’da ziyaretlerini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Şehit aileleri Gazipaşa’da Müdür Koç ve Üsteğmen  Yılmaz’ı ziyaret etti.

Türkiye’de 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen  Muhammed/ Oğuz Kılınç ve Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun aileleri Gazipaşa’da ziyaretlere devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz’ü ziyaret  eden şehit aileleri bugün de Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.
Şehit aileleri Meltem – Zeki Kılınç ve Zehra Osman Agaroğlu, Müdür Kocagöz’den sonra Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip  Lisesi Okul Müdürü Yunus Koç’ u ziyaret etti. Ziyaret dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Müdür Koç,” Daha önce de 3 defa “Şehitlerimize ve Gazilerimize Vefa Programları” çerçevesinde okulumuzda ve ilçemizde misafir ettiğimiz Kılınç ve Ağaoğlu  ailelerine şükranlarımızı ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize, özellikle de Antalyalı sehitlerimiz M. Oğuz Klınç ve Yasin Naci Ağaroğlu kardeşlerimize rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

ÜSTEĞMEN ÖKKEŞ YILMAZ’I DA ZİYARET ETİLER

Şehit Aileleri Daha sonra Müdür  Yunus  Koç ile birlikte Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz’ı da ziyaret etti. Burada Üsteğmen Yılmaz tarafından karşılanan şehit aileleri Üsteğmen Yılmaz ile bir süre  sohbet etti. Kendilerine gösterilen  bu  sıcak ilgiden dolayı çok  memnun kalan şehit aileleri Üsteğmen Yılmaz’a ve Müdür Koç’a teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.