DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.316,411,73
BITCOIN 22856412,93%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SEKSENLER DİZİSİNDEN ALANYA’YA MESAJ

SEKSENLER DİZİSİNDEN ALANYA’YA MESAJ

ABONE OL
12:45 - 19 Nisan 2020 12:45
SEKSENLER DİZİSİNDEN ALANYA’YA MESAJ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da öğretim görevlisi olarak görev yapan ve üçüncü kez lösemiye yakalanan Şebnem Köseoğlu için ‘Seksenler’ dizisi oyuncuları ile öğrencileri doğum gününde sürpriz videolar yayınlayarak, yeni yaşını kutladı.

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu, 2018 yılı Eylül ayında lösemiye yakalandı. Yaklaşık 3 aylık kemoterapinin ardından Ocak ayında hastalığı yenen Köseoğlu, 2019 yılı Mayıs ayında rutin kontrolleri sırasında hastalığının nüksettiğini öğrendi. İstanbul’daki bir hastanede tedavisi süren Köseoğlu’na 2019 yılının Kasım ayında uygun ilik bulundu. 11 Aralık’ta ise ilik nakli gerçekleştirildi ancak dün rutin kontrollerine gittiğinde tekrar hastalığının nüksettiğini öğrendi.

Doğum gününden 1 gün önce hastalığının nüksettiğini öğrenen Şebnem Köseoğlu’na öğrencilerinden ve birçok ünlü isimden destek geldi. Köseoğlu’nun doğum gününde sosyal medya hesaplarından çok sayıda video ve mesaj paylaşılarak destek verildi.

Şebnem Köseoğlu, en çok izlediği dizi olduğunu belirttiği ‘Seksenler’ dizisi oyuncularının kendisi için paylaştığı doğum günü videolarını, “Benim gibi bir Seksenler dizisi aşığına olabilecek en minnoş jest” notuyla paylaştı. Paylaştığı videoda dizinin oyuncuları Begüm Öner Fersoy, eşi Ceyhun Fersoy, Eray Yasin Işık ve Hakan Bulut, Şebnem Köseoğlu’nun doğum gününü kutladı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.