DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632,58%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Selman Arıkan’ın seçim ofisinin açılışına yoğun katılım I VİDEO HABER

Selman Arıkan’ın seçim ofisinin açılışına yoğun katılım I VİDEO HABER

ABONE OL
18:38 - 24 Aralık 2021 18:38
Selman Arıkan’ın seçim ofisinin açılışına yoğun katılım I VİDEO HABER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Selman Arıkan’ın seçim ofisi açıldı. Açılışın ardından konuşan Arıkan, “Esnafımızın yaralarına merhem olabilecek, daha önce hiç yapılmamış, uygulanmamış projelerimiz var” diye konuştu.
Alanya Hacımemişler Camii yanındaki seçim ofisinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ak Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile çok sayıda üye katıldı. Açılışa Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ile yönetimi de katıldı.

“YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Açılış öncesi konuşan Selman Arıkan, kendisini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Arıkan, “Allah izin verirse 13 Ocak 2022’de yapılacak olan seçimler için adaylığımı açıklamıştım. Bugün de seçim ofisimizin açılışı için toplandık. Bizleri yalnız bırakmadığınız için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Toplu duanın ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

“DAHA ÖNCE UYGULANMAMIŞ PROJELER VAR”

Açılışın ardından açıklama yapan Arıkan, “Seçime az bir zaman kaldı. Hatırlatmak istiyorum, seçim 13 Ocak 2022’de olacak. Bazı esnafımız unutuyor, gelmiyor. Herkes seçime gelsin. Oy kullansın. Seçime az bir süre kaldı. Bu kısa sürede elimizden gelenin en iyisini yapmak için esnafımızı birebir ziyaret ediyoruz. Bu sırada ziyaret edemediklerimiz de olabilir. Çünkü 5 bin üyemiz var. Hepsine ulaşmak zor oluyor. Eğer gelemediğimiz esnafımız var ise onlardan da af diliyorum. Herkes projeleri merak ediyor. Esnafımızın yaralarına merhem olabilecek, daha önce hiç yapılmamış, uygulanmamış projelerimiz var” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.