DOLAR 32,5797 0%
EURO 34,9374 0.03%
ALTIN 2.429,740,01
BITCOIN 2157757-0,28%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Serinlemek için kanyona giren gençten 48 saattir haber alınamıyor

Serinlemek için kanyona giren gençten 48 saattir haber alınamıyor

ABONE OL
13:12 - 13 Haziran 2022 13:12
Serinlemek için kanyona giren gençten 48 saattir haber alınamıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta serinlemek için Köprülü Kanyona giren ve bir daha kendisinden haber alınmayan Brunei vatandaşı genci arama çalışmaları devam ediyor. Dün yağan yağmur nedeni ile suyun debisinin yüksek olmasının arama çalışmalarının zorlaştırdığı öğrenildi.
Brunei vatandaşı Ally Seıfu Bukere (22) ve Fahad Nsabımana (20) önceki gün öğle saatlerinde Manavgat’ta Beşkonak Mahallesi Karabük Köprüsü ile Boynuzlubük mevkii arasında kalan bölgede, yüzmek amacıyla suya girdi. Bir süre sonra iki isim çevrede bulunan vatandaşlardan yardım istemeye başladı. Yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar, gençlerden üzerinde can yeleği olan Fahad Nsabımana kurtarırken Ally Seıfu Bukere gözden kayboldu.
Kayıp genç için 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak yardım istendi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin kayıp olan şahsı çayda arama çalışmalarının devam ettiği ve şu ana kadar bir ize rastlanmadığı öğrenildi. Öte yandan aramaların gencin akıntıya kapıldığı mevkide yoğunluk kazandığı, dün etkili olan sağanak yağmur sonrasında suyun debisinin yükselmesi ile güçlükle yürütüldüğü belirtildi.

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.