DOLAR 32,5706 0.01%
EURO 34,9835 0.26%
ALTIN 2.424,300,06
BITCOIN 2093355-3,43%
Antalya
23°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Sevgilisinin eski eşini vurdu

Sevgilisinin eski eşini vurdu

ABONE OL
08:51 - 18 Ağustos 2022 08:51
Sevgilisinin eski eşini vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Çocuğunu görmek için eski eşinin evine balkondan girmeye çalışan Mehmet Ali G., kadının erkek arkadaşı tarafından başından vuruldu.

Gazipaşa’da çocuğunu görmek için eski eşi L.A.’nın evine gidip içeri balkondan girmeye çalıştığı iddia edilen Mehmet Ali G., kadının erkek arkadaşı Veli D. tarafından av tüfeği ile başından vuruldu. Olay, dün Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Akasya Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akasya Apartmanı B Blok giriş katına girmeye çalıştığı iddia edilen Mehmet Ali G’yi, o sırada evde bulunan L.A. fark etti. Eski kocasının eve girmeye çalıştığını gören L.A. durumu sevgilisi Veli D’ye bildirdi. Veli D. işyerinde bulunan pompalı tüfeği alarak eve geldi. Veli D., sevgilisinin eski eşini eve girmeye çalışırken görünce korkutmak amaçlı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle yüzünden yaralanarak kanlar içinde kalan Mehmet Ali G. Çevredeki vatandaşların yardımı ile Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

O esnada Pazarcı Mahallesi’nde bulunan polis ekipleri, tüfek sesini duyarak olay yerine geldi. Olay yerinde bulunan Veli D., polis ekipleri tarafından hemen gözaltına alındı. Veli D. alınan hastane raporunun ardından polis merkezine götürüldü. Pompalı tüfekle yüzünden yaralanan Mehmet Ali G. ise Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerin ardından ileri tetkik ve tedavi için Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Apartman sakinleri, tüfekle vurulan Mehmet Ali G’nin kadının en eski eşi olduğunu, Veli D.’nin ise kadının sevgilisi olduğunu iddia ettiler.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.