DOLAR 32,4392 0.16%
EURO 35,4595 0.26%
ALTIN 2.322,730,17
BITCOIN 22882062,75%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Siirtli esnaftan Bilal Gömeç’e tam destek

Siirtli esnaftan Bilal Gömeç’e tam destek

ABONE OL
07:09 - 3 Ağustos 2022 07:09
Siirtli esnaftan Bilal Gömeç’e tam destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç’e toplumun her kesiminden, ticaret erbaplarından ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinden tam destek gelmeye devam ediyor. Gömeç, özellikle ekmeğini uzun yıllardır Alanya’da kazanan, esnaflıkları ve iş hacimleri ile Alanya’ya katma değer sağlayan Doğu ve Güneydoğulu işadamlarından da büyük destek görüyor.

Ziyaret turlarına devam eden ve ziyaret ettiği esnafa, Süper Lig’e çıkmasında büyük emekleri olduğu Alanyaspor’un formasını hediye eden Bilal Gömeç, önümüzdeki günlerde Cikcilli Mahallesi’nde seçim ofisini de açacak. Alanyaspor’u Süper Lig’e çıkaran ekibin içerisinde yer alan ve Alanyaspor için her zaman elini taşın altına sokan Gömeç, dün de şehir merkezinde ziyaret turuna çıktı.

Yol arkadaşı İsmail Şimşek ve Emrullah Çakal ile birlikte Atatürk Bulvarı’nda esnaf ziyareti yapan Gömeç’i ağırlayan isimler arasında, uzun yıllardır Alanya’da esnaflık yapan, ekmeğini Alanya’da kazanan ve kente katma değer sağlayan Siirtli işadamı, Baskıcı Reklam sahibi Nezir Dalkılıç da vardı.

Bilal Gömeç’i uzun yıllardır takip ettiğini, özellikle Alanya’da doğan ALBİMO markasını girişimci yönüyle tüm Türkiye’ye yayan, Avrupa ve Ortadoğu’ya da ihracat yapan dev bir marka haline getirmesinden çok etkilendiğini söyleyen Nezir Dalkılıç, tam destek verdiği Gömeç ve ekibine başarılar diledi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.