DOLAR 32,5868 0.22%
EURO 34,8203 0.44%
ALTIN 2.411,15-0,87
BITCOIN 21522880,29%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SMA değil, Ela kazandı! Yüzlerce umut balonu gökyüzüne bırakılacak

SMA değil, Ela kazandı! Yüzlerce umut balonu gökyüzüne bırakılacak

ABONE OL
08:58 - 15 Eylül 2022 08:58
SMA değil, Ela kazandı! Yüzlerce umut balonu gökyüzüne bırakılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya halkının desteğiyle kampanyası tamamlanan SMA Tip 1 hastası Ela Bebek için bugün saat 17.00’de yüzlerce pembe umut balonu gökyüzüne bırakılacak.

SMA Tip 1 hastası Alanyalı Ela bebeğin kampanyası geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Ela bebeğin eksik kalan tedavi parası ve Dubai masraflarını karşılayacağını müjdeledi. Kampanyası tamamlanan Ela Bebek için bugün saat 17.00’de Ela bebeğin Umut Odası önünde kutlama programı yapılacak. Kampanya’nın tamamlanmasında emeği geçen herkesin katılacağı törende yüzlerce pembe umut balonu gökyüzüne bırakılacak. Ela bebeğin annesi Nuray Ünal ile babası Hayrullah Ünal tüm Alanya halkını Ela bebeğin umut balonlarını uçurmak için kutlama törenine davet etti.

Anne Nuray Ünal, “6 aydır tüm Alanya halkı ile birlikte büyük bir mücadele verdik. Ela bebeğin tamamlanmasında katkısı olan bize gönül veren herkesten Allah razı olsun. Elamızın umut balonlarını Umut Odası önünde uçuracağız. Bugün saat 17.00’de düzenlenecek kutlama törenine tüm Alanya halkını bekliyoruz. Şimdiye kadar bizi yalnız bırakmadılar. Yarın umut balonlarını uçururken de yanımızda görmek istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Baba Hayrullah Ünal ise, “Ela’nın kampanyası yüzde 100 oldu. Alanya halkı el ele vererek başardı. Alanya halkına, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan yanımızda olan herkesi kutlama etkinliğine bekliyoruz” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.