DOLAR 32,5736 0.03%
EURO 34,9002 0.01%
ALTIN 2.430,540,04
BITCOIN 2164480-0,50%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Sokak hayvanları için askıda maman olsun kampanyası başlatıldı

Sokak hayvanları için askıda maman olsun kampanyası başlatıldı

ABONE OL
10:22 - 30 Eylül 2021 10:22
Sokak hayvanları için askıda maman olsun kampanyası başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kemer’de sokak hayvanları için ‘Askıda maman olsun’ kampanyası başlatıldı.
Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer’de bir Pet Shop sahibi tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan mamalar, Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edilecek. Sokak hayvanlarının yaklaşan kış aylarında zor durumda kalmamaları için başlatılan kampanyanın hayvanlara bir nebze olsun fayda sağlaması amaçlanıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Pet Shop’un ‘Askıda maman olsun’ kampanyası başlattığını söyledi.

Askıda ekmek kampanyasını sokaktaki hayvanlara uyarladıklarını belirten Başkan Topaloğlu, “Buradaki amaç sokaktaki hayvanlara sahip çıkmak. Biz onların hiçbir zaman aç kalmasını istemeyiz. Kemer Belediyesi olarak hayvan barınağında tüm canlılarımızın tedavilerini ve bakımlarını da yapıyoruz” diye konuştu.
Pet Shop sahibi İsmail Kaya ise Kemer’de uzun zamandır düşündükleri bir uygulamayı hayata geçirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sokak hayvanları için tüm vatandaşların katkısını beklediklerini ifade eden Kaya, “Kemer Belediyesi hayvan barınağı sokak hayvanları için gerekli her şeyi yapıyor. Onlara destek olmak için özellikle yaş mama ve kedi maması gibi ihtiyaçlarında destek olacağız. Kampanyada toplanan mamalar Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edeceğiz. İhtiyacı olan vatandaşlar da buradan istedikleri kadar mama alabilecek” şeklinde konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.