DOLAR 32,4092 0.26%
EURO 35,3430 0.14%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 22912792,20%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SON DAKİKA I Alanya Kestelspor’dan olaganüstü kongre kararı!

SON DAKİKA I Alanya Kestelspor’dan olaganüstü kongre kararı!

ABONE OL
10:59 - 15 Haziran 2021 10:59
SON DAKİKA I Alanya Kestelspor’dan olaganüstü kongre kararı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur bir basın açıklaması yaptı. Kestelspor’da Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile olağanüstü kongre yapılacak.

Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur yaptığı basın açıklamasında şu kelimelere yer verdi;“2016-2017 Futbol Sezonunda yönetimine geldiğimiz Süper Amatör takımı Kestelspor Kulübünü planlı ve programlı bir şekilde ; ilk yıl playoff finali, ikinci yıl Süper Amatör Şampiyonu, üçüncü yılda Bölgesel Amatör Lig Şampiyonu yaparak Kestelspor Camiasını , 28 yıllık hayali olan profesyonel liglere taşıdık ve Türkiye 3.Profesyonel Ligine çıkardık.Bu süreci hemen hemen aynı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yürüttük. Bu süreçte Kestelspor’un amacı ve misyonu; Marka değeri olan,İçerde ve dışarıda şehrini en iyi şekilde temsil eden, bu liglerde isminden övgü ile bahsedilen, sempati duyulan bir kulüp olmaktı. Profesyonel ligde daha ilk yılımızda eksiklerimize rağmen bunu büyük oranda başardık.İsmimize ”Alanya”ilave ederek,tüm Alanya’nın takımı olmak yolunda ”Alanya Kestelspor” olarak ismimizi değiştirdik. Takdir edersiniz ki bu noktaya gelmek hiçte kolay olmadı. Bu meşakkatli yolda; emek vardı, gayret vardı, sevinç vardı, hüzün vardı, tutku vardı, başarılı olma arzusu ve hırsı vardı ve en önemlisi vazgeçmemek vardı. Konuşulan hiç bir şeye ve hiç kimseye; hiç bir fitneye ve fesata cevap vermeyerek içimize atıp, ALLAH deyip, maddi ve manevi yaşadığımız sıkıntıları kendi içimizde yaşayıp,” kol kırılır yen içinde kalır” desturuyla devam ettik. Özellikle şahsım hiç bir egonun içinde olmadan, yazılı ve görsel basından, sosyal medyadan uzak üstlenmiş olduğum misyonu başarıyla tamamlama amacında oldum. Günün sonunda bize güvenenlerin ve bizi sevenlerin başını öne eğdirmemenin huzuru içerisindeyiz.

Bir futbol takımı düşünün; Tesisi olmayan, sabit birtane bile gelir kaynağı olmayan, son iki sezon kasasında bir kuruş parası olmadan transfer yapıp, takım kurup sezona hazırlanan ve iki sezona peş peşe iki şampiyonluk sığdıran bir kulüp?

Herşeyiyle şeffaf, mali yapısı düzgün düşük bütçelerle neler yapılabileceğinin ispatıdır” Alanya Kestelspor” kulübü. Takımımız, profesyonel liglerdeki ilk yılında; en önemli oyuncuları Covid olmuş, ekonomik olarak sıkıntılı süreçler geçirmiş, turizm ve ekonominin durduğu bir atmosferde kadrosunun %40’ı peşinat almayan, %35’i asgari ücretle oynayan genç oyuncular ağırlıklı bir futbol takımı olarak, bütçeleri kendi bütçesinin iki katı ve üzerinde olan 9 il takımının olduğu grupta ligi 8. sırada bitirdi. Bize bu lütfu gösteren, emeğimizin karşılığını veren Yüce ALLAH’a hamdolsun. Bu süreçte bizimle olan; imkanları ölçüsünde desteklerini bizden esirgemeyen Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel Bey’e ve çalışma arkadaşlarına, Asbaşkanımız Sayın Hasan Erdoğan’a, Sayın Hasan Çavuşoğlu nezdinde Alanyaspor kulübümüze, 2017 yılından beri bu meşakkatli yolda parasıyla, zamanıyla, maneviyatıyla beraber yol yürüdüğümüz yönetim kurullarında görev almış tüm yol arkadaşlarıma, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz ve çalışanlarına, İlçe Emniyet Müdürümüz ve Emniyet Teşkilatımızda görevli tüm Polislerimize, Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ekibine, sağlık sponsorumuz Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesi Müdürü Sayın Cevahir Haberal ve tüm hastane çalışanlarına, Antalya BŞB. Alanya İtfaiye Müdürü ve çalışanlarına, isimlerini unutmak yada atlamak endişesi taşıdığım için genel olarak teşekkür etmek adına bu süreçte destek veren tüm paydaşlara ve büyüklerimize, kulüp çalışanlarımıza, görev süremizde çalışmış olduğumuz teknik ekip ve tüm futbolcularımıza, taraftar gruplarına, tüm futbol severlere, görsel ve yazılı medyamızın kıymetli mensuplarına şükranlarımızı sunuyorum.

Değerli dostlar; ” Alanya Kestelspor Kulübü” Türkiye profesyonel futbol ligleri 3. Liginde şehrimizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Şunu özellikle belirtmek isterimki; Türkiye de 55 adet olan 3. lig profesyonel kulüplerinden birisidir. BAL liglerinde 250 takım; özellikle il takımları büyük bütçeler harcayarak bu 55 takımdan birisi olmak için ciddi mücadeleler vermektedirler. Alanya Kestelspor kulübünün misyonu ve amacı; bu ligde kalıcı olmak, üreten bir kulüp olup, ucuz ve genç oyuncular bulup, yetiştirip cesaretle oynatmak, bu bağlamda kendi kendine yetebilen bir kulüp olmak, olmalıdır. Tabiki bu sürede kendi tesisinide yapmalıdır.

Sonuç olarak yine sıkıntılı bir sezon öncesi süreci başladı. Birçok kulüp transferlere başlamış olup sezon başlangıcı için bir ay gibi bir süre kalmıştır. Bu bağlamda, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda bölgemizin ve Turizm sektörünün içinde bulunduğu durum ve ekonomik şartlarda göz önüne alınarak kulübümüzün önünü açmak adına, Yönetim Kurulumuz tarafından olağanüstü kongre kararı alınmıştır. Görev yaptığımız süre içerisinde haklı yada haksız yere üzdüğümüz ve gönüllerini kırdığımız her kim varsa şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına özür diler, helallik dileriz. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.