DOLAR 32,5376 -0.03%
EURO 34,8268 -0.13%
ALTIN 2.429,48-0,01
BITCOIN 21692860,66%
Antalya
23°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İşte iyi Parti’nin Antalya temayül sonucu

İşte iyi Parti’nin Antalya temayül sonucu

ABONE OL
12:17 - 3 Nisan 2023 12:17
İşte iyi Parti’nin Antalya temayül sonucu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi ’28. Dönem Milletvekilleri Üye Tabanlı Temayül Yoklaması’ yapıldı.

İYİ Parti’de Antalya İl Başkanlığı’nın ’28. Dönem Antalya Milletvekilleri Üye Tabanlı Aday Temayül Yoklaması’ merkez, Akseki, Alanya, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Kumluca, Manavgat ve Serik olmak üzere 9 noktada gerçekleştirildi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa’yı kapsayan merkez yoklaması Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ömer Furkan Dağ’ın katılımıyla düzenlenen temayül yoklamasına 34 bin üye katıldı. Temayülde il ve ilçe teşkilatları ile parti üyeleri oy kullandı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala 8 Nisan’da il ve ilçe seçim kurulularına verilecek milletvekili aday listeleri merakla bekleniyor. Genel merkezlerin listeleri son şeklini vermek için yaptırdığı temayül yoklamalarının Antalya etapları da tamamlanmak üzere. Türk siyasetinin en yeni partilerinin başına gelen iyi Parti’nin Antalya’da yaptırdığı temayül yoklamasında ise şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı. işte dün il ve ilçe teşkilatlarında yapılan temayül yoklamalarının kesin sonuçları:

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.