DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20773841,96%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Su dolu bidonlarla alevlerin ormana sıçraması önlendi

Su dolu bidonlarla alevlerin ormana sıçraması önlendi

ABONE OL
12:31 - 19 Aralık 2022 12:31
Su dolu bidonlarla alevlerin ormana sıçraması önlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Konyaaltı’ında ormanlık alanda yanan baraka, ekipleri harekete geçirdi. Polis ve bir vatandaş, alevlerin ormana sıçramaması için su dolu bidonlarla yangına müdahalede bulundu.
Yangın, akşam saatlerinde Konyaaltı’nda Altınkum Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda çıktı. Ormanın iç kesiminden siyah dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alana ilk ulaşan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yanan yerin evsiz şahsa ait bir baraka olduğunu belirledi. Polis ve bir vatandaş, barakanın yakınındaki su dolu bidonlarla alevlere müdahale etti. Polislerin müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması engellendi. Baraka ve içindeki eşyalar kısa sürede yanarak küle döndü. İtfaiye ekiplerinin hortumlarının taşınmasına vatandaş ve polisler de yardım etti. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, Konyaaltı Belediyesine ait iş makinesi ise sönen alanı toprakla kapattı. Polis, barakayı kullanan şahsı ise tüm arayışlarına rağmen bulamadı. Yangın yeri havadan da görüntülendi.

“Patlama sesleri geldi”

Yangını yoldayken görüp söndürmeye gelen Öğretmen Murat Özsoy, “Polis arkadaşlarla müdahale ettik. Patlama sesleri geldi. İki üç kez patlama oldu, alevler yükseldi. Burada su bidonları vardı, onlarla yangının önünü almayı başardık” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.