DOLAR 32,4963 0.25%
EURO 34,5907 0.25%
ALTIN 2.474,88-0,32
BITCOIN 2037434-3,94%
Antalya
24°

AÇIK

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
SÜNNET ÇOCUKLARINA ZİYARET

SÜNNET ÇOCUKLARINA ZİYARET

ABONE OL
14:42 - 25 Ağustos 2020 14:42
SÜNNET ÇOCUKLARINA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Covid-19 nedeniyle şenlikleri iptal edilen geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında özel bir hastanede sünnet olan çocukları ziyaret etti. Uysal, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, içinde Antalyaspor maskesinin de bulunduğu çeşitli hediyeler verdi.
Muratpaşa Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Sünnet Şöleni, bu yıl covid-19 pandemisi nedeniyle şenlik olmadan gerçekleştirildi. Muratpaşa Belediyesi, özel bir hastaneyle birlikte 120 çocuğun sünnetini ücretsiz gerçekleştirirken, Başkan Uysal da hastanede operasyonları tamamlanan çocukları ziyaret etti.
Ziyarette çocuklara ve ailelerine hem geçmiş olsun dileklerini ileten, hem de “Hayırlı olsun” diyen Uysal, sünnet çocuklarına aralarında Antalyaspor maskesinin de bulunduğu çeşitli hediyeler de verdi.
Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl sünnetini gerçekleştirdiği çocuklar arasında Antalya’da yaşayan yabancılar da vardı. Kazakistan’dan gelerek Antalya’ya yerleşen Ahıska Türk’ü Seifatov ailesinin 9 yaşındaki çocukları Emir’de sünnet oldu. Seifatov’a
hastanede babaannesi Huriye Seifatov refakat etti. 7 yaşındaki oğlu Georgy’nin sünneti gerçekleştirilen Aynura Aliyeva ise hem komşularından, hem de belediyenin billboardlarından öğrendiği etkinliğe sadece Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezini arayarak, dahil olduğunu söyledi. Turunç Masa’nın başvurudan bir hafta sonra kendisine dönerek sünnet için gün verdiğini belirten Aliyeva, ziyareti sırasında Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.