DOLAR 32,4350 0.22%
EURO 35,4092 0.22%
ALTIN 2.325,130,24
BITCOIN 22977962,36%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Taciz şüphelisini yere yatırıp tekme tokat dövdüler

Taciz şüphelisini yere yatırıp tekme tokat dövdüler

ABONE OL
14:31 - 30 Ağustos 2021 14:31
Taciz şüphelisini yere yatırıp tekme tokat dövdüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kepez’de bir kadını taciz ettiği iddia edilen şahsa, vatandaş sokak ortasında adeta meydan dayağı attı. Bir başka olayda ise sokakta tartışan iki arkadaş, tekmeli ve yumruklu kavgaya tutuştu. İki arkadaşı ayırmak isteyenler uzun süre güçlük çekti.
Dün gece gerçekleşen ilk olay, Kepez Dokuma Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre mahallede yaşayan bir kadın, bir erkeğin kendisini taciz ettiği iddiası ile çevrede bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşlar ile adam arasında önce tartışma yaşandı sonra kavga çıktı. Çıkan kavgada vatandaşlar taciz olayına karıştığı iddia edilen erkeği yere yatırarak tekme tokat dövdü. Aldığı darbeler sonrası ayağa kalkan kişinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

İki arkadaş birbirlerine tekme tokat saldırdı

Diğer olay ise Yükseliş Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre araçları ile gelen iki arkadaş arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki arkadaş birbirlerine tekme tokat saldırdı. Diğer arkadaşları ise ayırmak istese de başarılı olamadı. Şahısların, arkadaşlarının araya girmesine rağmen kavga etmeye devam ettiği görüldü. Her iki olay da vatandaşların cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.