DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23121412,54%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Tadilattaki daireye sekerek gelen hırsız televizyon ve matkap çaldıktan sonra topallayarak kayıplara karıştı

Tadilattaki daireye sekerek gelen hırsız televizyon ve matkap çaldıktan sonra topallayarak kayıplara karıştı

ABONE OL
17:57 - 23 Ocak 2023 17:57
Tadilattaki daireye sekerek gelen hırsız televizyon ve matkap çaldıktan sonra topallayarak kayıplara karıştı
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da bir apartmana dadanan topal hırsız, tadilattaki daireden 1 gün arayla televizyon ve matkap çalıp kayıplara karıştı. Binaya ilk gün tek ayak üzerinde sekerek, ikinci gün ise hafif topallayarak gelen hırsız, eşyaları çaldığı dairedeki yeni yapılan seramikler üzerine de büyük tuvaletini yaptı. Dairenin sahibi, “Eşyaları topladıkça iyileşmiş ama seramiklerin üzerine tuvaletini de yapıp gitmiş. Ondan kalan tek ipucu bu oldu” dedi.
Olay, geçtiğimiz günlerde Kepez ilçesi Kültür Mahallesi’ndeki 5 katlı bir apartmanın bodrum katında yaşandı. Turgut Sarıoğlu’nun tadilata sokturduğu dairede 1 gün arayla iki hırsızlık olayı yaşandı. Ustalara ait matkap ve daire içerisinden televizyon çalındığını, tuvalet kısmında da bir kişinin tuvaletini yaptığını fark eden Sarığoğlu, güvenlik kameralarını inceleyince izledikleri karşısında adeta şoke oldu. Kimliği belirsiz şüphelinin ilk gün sekerek gelip matkabı aldığını, ikinci gün yine aynı saatte topallayarak gelip televizyonu çaldığını görünce polise şikayetçi oldu. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan, bir gün arayla gerçekleşen hırsızlık olayları, apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

“Ondan kalan tek ipucu oldu”

Olay gününü anlatan Turgut Sarıoğlu, “İlk gün matkabı almış, ikinci gün ise daireye girip önce tuvaletini yapmış, ardından da televizyonu alıp gitmiş. Tuvalet yoktu, seramik üzerine yapmış. Sanırım tutamamış. Ondan kalan tek ipucu oldu. Araştırdık fakat DNA belli olmuyormuş” diye konuştu.

“Eşyaları topladıkça iyileşmiş”
Hırsız için video hazırladıklarını da aktaran Sarıoğlu, “‘Seni Gidi Topal’ şarkısıyla video hazırladık. Yüzümüzü gülümseten tek şey bu oldu. Topallayarak geldi, ikinci gün ise televizyon aldıktan sonra daha iyiydi. Eşyaları topladıkça iyileşmiş” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.