DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1081 -0.01%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2270636-0,66%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Tahir Göktepe: “Proje üretecek delege olmalı”

Tahir Göktepe: “Proje üretecek delege olmalı”

ABONE OL
14:36 - 19 Aralık 2022 14:36
Tahir Göktepe: “Proje üretecek delege olmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, delege seçimleri ve sonrasında gerçekleştirilecek genel kurul üzerine açıklamalarda bulunarak “Delege seçimi sonrasında tekrar aday olursak daha iyi hizmetin olabileceği bir dönem olacak” mesajını verdi.

Alanya Ziraat Odası (AZO) Başkanı Tahir Göktepe, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerinin yüksekliği ve kış mevsiminin başlamasından dolayı tarımsal üretim konusunda üreticilerin zor zamanlar geçirdiğini söyleyen Göktepe, ürünün pazarlanması ve hak ettiği değeri bulması noktasında sıkıntıların olduğunu aktardı. Göktepe, Payallar, Konaklı ile Alanya Hali arasında fiyat farkına dikkat bununla ilgili bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

ÇKS İÇİN SON TARİH 30 ARALIK CUMA

2023 yılı ÇKS sezonunun bakanlığın çıkarmış olduğu yönetmelik kapsamında 30 Aralık Cuma günü biteceğini belirten Göktepe, “Bakanlığımız ciddi destekleri olduğundan konu hakkında hassasiyet gösterilmesi için üreticilerimize bilgilendirmeler yapıyoruz. Bunlardan faydalanılmasını istiyorum. Aralık ayının 30’una kadar e-devlet üzerinden odamızda aktif kayıt yapıldıktan sonra kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

“DELEGELER BİZLERİ YORSUN”

2023 yılı Şubat ayında yapılacak olan genel kurul üzerine de konuşan Göktepe, 14 kişilik Oda Meclisi’ni seçecek 102 mahalledeki 102 delege için 24 Aralık Cumartesi günü 18 bin 15 üyenin önüne sandık koyacaklarını söyledi. Göktepe, “Yaklaşık 4 yıla yakındır hizmet süremiz oldu. Şubat ayında olan genel kurulu yapacağız. Cumartesi günü delege seçimimiz yapacağız. Bizler göreve geldiğimiz zamandan bu yana elimizden geleni yaptık. Biz her zaman üreticimizin yanında olmaya, odamıza üyelerimize yakışır bir ortam sağlamaya ve ekonomik olarak belli ölçüde güçlendirmeye çalıştık. Meclis üyeleri, personeller, delegeler, muhtarlar, üreticilerin katkıları oldu. Delege seçimi sonrasında tekrar aday olursak daha iyi hizmetin olabileceği bir dönem olacağının mesajını vermek istiyorum. Odayı hem fiziki hem de ekonomik olarak belli bir ölçüye getirdik. Delege seçilecek arkadaşların özellikle bizi yormasını, bizi çalıştırmasını istiyoruz. Bize Alanya ve ülke tarımına faydalı olacak projelerle gelmesini istiyoruz. Çünkü biz kendimiz vizyon olarak o ölçüde o doğrultuda bir kişiyiz” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.