DOLAR 32,3398 0.02%
EURO 35,0070 -0.2%
ALTIN 2.321,100,10
BITCOIN 22877972,81%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Tatilciler kirletti, Alanya Belediyesi temizledi

Tatilciler kirletti, Alanya Belediyesi temizledi

ABONE OL
15:29 - 23 Temmuz 2021 15:29
Tatilciler kirletti, Alanya Belediyesi temizledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı nedeniyle kentte oluşan nüfus yoğunluğuna bağlı olarak oluşan ve duyarsız vatandaşların oluşturduğu kirliliği ortadan kaldırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya Belediyesi’ne bağlı ekipler, bütün bayram 7/24 görevinin başında olmasına rağmen duyarsız vatandaşlar çevreyi kirletmekten vazgeçmiyor. Buna rağmen temizlik görevlileri, gece-gündüz mesai yaparak kent temizliğine devam ediyor. Sahil, park ve yürüyüş yollarında oluşan nüfus yoğunluğuyla birlikte duyarsız vatandaşların çevreyi kirletmesi, çöp konteynerleri yerine atıklarını yerlere atması sonucu oluşan kirliliği yine Belediye ekipleri toplayarak temizledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çevreyi kirleten ve atıklarını sokağa atan duyarsız vatandaşları uyarırken 7/24 mesai yapan ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak 7/24 ekiplerimiz görevinin başında. Neredeyse her adıma çöp konteyneri ve kovaları yerleştirmemize rağmen inatla çöplerini yerlere atan bilinçsiz kişiler maalesef çevre kirliliğine neden oluyor. Ekip arkadaşlarımız gece-gündüz mesai yaparak özveriyle kirliliğin önüne geçmek için çabalıyor. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Alanya hepimizin; lütfen temiz tutalım” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.