DOLAR 32,5191 -0.09%
EURO 34,8162 -0.15%
ALTIN 2.425,40-0,18
BITCOIN 2152604-0,66%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TERRA Real Estate European Property Awards’tan ödülle döndü

TERRA Real Estate European Property Awards’tan ödülle döndü

ABONE OL
15:48 - 7 Kasım 2022 15:48
TERRA Real Estate European Property Awards’tan ödülle döndü
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

“TERRA Real Estate, European Property Awards – EPA (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından “Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2022-2023” kategorisinde Türkiye’nin en iyi emlak firması seçildi ve “Best Real Estate Agency Europe” kategorisinde aday gösterildi.”

Avrupa’nın en prestijli ve çok sayıda gayrimenkul projesinin ödül almak için yarıştığı European Property Awards ödül töreni dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getirdi. Mimarlık, İç Mekan Tasarımı, Geliştirme, Gayrimenkul kategorilerinde düzenlenen ve 50’den fazla alt kategoriden oluşan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2022 yılı kazananları 27 Ekim’de Londra Royal Lancaster Hotel’de düzenlenen törende açıklandı.

TERRA Real Estate, European Property Awards / Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından “Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2022-2023” kategorisinde dördüncü kez Türkiye’nin en iyi emlak firması ödülüne layık görüldü.

2022-2023 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, İngiltere Parlamentosu’nda yer alan Lordlar Kamarası üyeleri Lord Caithness, Lord Best, Liverpool Kontu ve Lord Thurso başkanlığında bulunan jüri heyeti tarafından seçildi.

Ödüller dünyanın 9 bölgesine dağıtıldı. Ödüllerin bölgelere ve kıtalara göre dağılımı ise şu şekilde: Asya Pasifik, Arap Yarımadası, Afrika, Orta ve Güney Amerika, Karayipler, Kanada, Avrupa, ABD ve İngiltere.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 1995 yılından bu yana düzenleniyor. Avrupa’da ticaret ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en iyi seçilen projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ne katılma şansı da sunuyor. Ödüller firmaların kalite, hizmet, tasarım, sürdürülebilirliğe bağlılık ve yenilikçilik gibi kriterleri esas alınarak dağıtılıyor. Bu hususta 29uncusu düzenlenen törende 50’den fazla kategoride en yüksek puan alan adaylar Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin de adayı oldu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.