DOLAR 32,6359 0.4%
EURO 34,7816 0.04%
ALTIN 2.513,131,17
BITCOIN 20149810,06%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Ters ev ziyaretçi akınına uğradı

Ters ev ziyaretçi akınına uğradı

ABONE OL
15:36 - 27 Temmuz 2021 15:36
Ters ev ziyaretçi akınına uğradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan ters ev Kurban Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı. Kemer Belediyesi’nin Atatürk Parkı Projesi kapsamında park alanına inşa edilen ve açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören ters evde Kurban Bayramı’nda da yoğunluk oluştu. Kurban Bayramı tatili için Kemer’e gelen birçok yerli ve yabancı misafir, Kemer Villa adıyla hizmet veren ters evi gezdi.
Farklı simetri algısı ile ziyaret edenlerin başını döndüren ters evi Kurban Bayramı’nda 117 yabancı, 924 yerli misafir olmak üzere toplam bin 41 kişi ziyaret etti.
Her şeyin ters inşa edildiği ve koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyaret edilebilen ter ev, özellikle fotoğraf tutkunları başta olmak üzere ters evin iç mimarisini de merak edenlerin uğrak yeri oldu.
Kurban Bayramı’nda ters evi ziyaret eden misafirler, tavan ve çatının yerde, yerde olması gerekenlerin ise tavanda olması ile eğlenceli fotoğraflar çekti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’e yeni bir soluk kazandıran Atatürk Parkı projesi kapsamında park içerisine yaptıkları ters evin açıldığı günden bu yana büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Ters evin Kurban Bayramı tatilinde de yoğun şekilde misafir ağırladığını belirten Başkan Topaloğlu, “Arife Günü dahil olmak üzere Kurban Bayramı’nda bin 41 kişi ters evi ziyaret etti. Bunların 117’si yabancı, 924’ü yerli misafir. Bunun yanı sıra tersi evi açıldığı günden itibaren ziyaret edenlerin sayısı da 3 bin 869. Her şeyin tepetaklak olduğu bu evde mimari ve simetrik yapılar insanların başını döndürüyor. Turizme büyük katkı sağlıyoruz. Halkımıza ve Kemerimize katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.