DOLAR 32,5016 -0.12%
EURO 34,9676 0.36%
ALTIN 2.429,490,28
BITCOIN 2076412-3,76%
Antalya
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
THK Gazipaşa Şubesi’nden fitre ve zekat standı

THK Gazipaşa Şubesi’nden fitre ve zekat standı

ABONE OL
11:02 - 1 Nisan 2022 11:02
THK Gazipaşa Şubesi’nden fitre ve zekat standı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

THK Gazipaşa Şube Başkanlığı, Ramazan Ayı’nda fitre ve zekat bağışında bulunacaklar için stant kuracak. THK 53 mahalle ve okullarda fitre toplayacak

TÜRK Hava Kurumu (THK) Gazipaşa Şube Başkanlığı, Ramazan Ayı’nda fitre ve zekat bağışında bulunacak olan bağışçılarını bekliyor. Türk Hava Kurumu (THK) Gazipaşa Şube Başkanlığı, 2 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında geçireceğimiz 11 Ayın Sultanı Şerif-i Ramazan Ayı süresince ilçe halkı tarafından yapılacak olan fitre ve zekât bağışları için bağışçıları bekliyor. THK Gazipaşa Şube Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizde fitre ve zekât toplamada tek yetkili kurum THK’dir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da başta mahalle muhtarlıklarımız aracılığıyla olmak üzere Cumhuriyet Meydanı’nda, cuma günleri pazar yerinde kuracağımız stant ve THK Gazipaşa Şube’mizden fitre ve zekat bağışlarınızı kabul ediyoruz” denildi.

BAĞIŞLAR NERELERDE KULLANILIYOR?

Ramazan Ayı’nda yapılan fitre ve zekat bağışlarının nerelerde kullanıldığıyla ilgili de bir takım bilgiler aktaran THK Gazipaşa Şube Başkanı Nevzat Mavi, “Toplanan fitre, zekat ve bağış gelirleri ile Türk Hava Kurumu Üniversitesinde yüzlerce öğrencimize eğitim veriliyor. Ücretsiz havacılık kurslarının yanı sıra, orman yangınlarına uçaklarımızla havadan müdahale ediliyor. Öğrencilerimize tamamen ücretsiz yamaç paraşütü eğitimleri aldırıyor, çeşitli kurslar ve aktiviteler düzenleyerek çocuklarımızın geleceğine havacılık sektöründe ışık tutmaya çalışıyoruz. Ayrıca acil hastalarımız için helikopter ambulans ile hizmet de veriyoruz. Bu hizmetlerin tamamını duyarlı halkımızın bağışlarıyla gerçekleştiriyoruz. Tüm bunlar siz değerli halkımızın bağışlarıyla gerçekleştiriliyor. Gazipaşa halkının destekleri çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.