DOLAR 32,3863 0.2%
EURO 35,0847 -0.04%
ALTIN 2.325,140,26
BITCOIN 2280263-0,52%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Toklu: “Devletimiz dün olduğu gibi bugün de emekçimizin yanında”

Toklu: “Devletimiz dün olduğu gibi bugün de emekçimizin yanında”

ABONE OL
15:38 - 13 Nisan 2023 15:38
Toklu: “Devletimiz dün olduğu gibi bugün de emekçimizin yanında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adalet ve kalkınma Partisi 28. Dönem Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Alanya STK oda başkanlarını ve yönetimlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde; STK başkanlarının ve yönetiminden mesleki sorunları dinleyen Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu; “Meslek odaları mesleki ve bölgesel sorunları en iyi bilen kuruluşlardır. Her mesleğin taleplerini ve çözüm önerilerini ilk ağızdan dinlemek adına meslek odalarımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik. Dinlediğimiz bu talepleri STK Başkanlarımızla istişarelerini yapıp gerekli mercilere raporluyoruz.” dedi.

“DEVLETİMİZ DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE EMEKÇİMİZİN YANINDA”

Başkan Toklu koordinesinde esnaf ve saha ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı emekçinin yanında olmayı sürdürüyor. AK Parti’nin ilklerin partisi olduğuna değinen Başkan Toklu;
“Antalya Milletvekili Adayımız Sn. Kuddusi Müftüoğlu ile Alanya’mızda bulunan odalarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Esnaf ve STK ziyaretlerimizde gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. STK Başkanlarımız ve üye esnaflarımıza bu zamana kadar hep kapımız açık oldu. Talepleri dinledik, çözümler ürettik. Esnafımızı güçlendirecek turizmden sağlığa ulaşımdan tarıma birçok ilke imza attık. 2023 Türkiye Yüzyılı’nda Esnafımızı güçlendirecek projelerimiz ile biz hizmet etmeye hazırız. Dün olduğu gibi bugün de devletimiz tüm gücüyle emekçimizin, esnafımızın, üreticimizin ve halkımızın yanındadır. “Güçlü Türkiye Güçlü Alanya” için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz ” ifadelerine yer verdi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.