DOLAR 32,5351 -0.05%
EURO 34,9438 0.11%
ALTIN 2.427,25-0,10
BITCOIN 2167080-0,66%
Antalya
23°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TOKLU,’DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

TOKLU,’DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

ABONE OL
16:29 - 9 Aralık 2020 16:29
TOKLU,’DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ’NÜ UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, insan haklarının evrenselliğinin muhafazasının Türkiye’nin ulusal ve uluslararası alanda konuya bakışının vazgeçilmez temel unsuru olduğunu söyledi.

‘10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Toklu şu ifadeleri kullandı: ‘‘Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 72 yıl önce ilan edilen din, dil, ırk, cinsiyet, sosyal köken, siyasi düşünce gibi statüler sebebiyle hiçbir ayrım yapılmaksızın insanlara hak ve özgürlükler tanıyan, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabulünü takip eden yıllarda 10 Aralık tüm dünyada ve ülkemizde ‘İnsan Hakları Günü’ olarak kutlanıyor. Savaşlar, her türlü şiddet, bağımlılık, giderek kirlenmekte olan çevre kaynaklarımız bütün insanları tehdit ediyor.

“TÜRKİYE HER ZAMAN ÖNCÜ ÜLKE OLDU”

Ülkemiz, hak ve özgürlüklerin korunup geliştirilmesine yönelik uluslararası çalışmalarda her zaman öncü ülke oldu. İnsan haklarının evrenselliğinin muhafazası, ülkemizin ulusal ve uluslararası alanda konuya bakışının vazgeçilmez temel unsuru. Ülkemiz bu anlayışla, geçmişte olduğu gibi bugün de, demokrasi, insan hakları, saydamlık, kadın-erkek eşitliği gibi ortak değerlerimizin güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına ırkçılık, hoşgörüsüzlük, yabancı düşmanlığı ile her türlü etnik-dini ayrımcılık ve aşırılıkla mücadele edilmesine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürecek. Bu vesile ile tüm dünyada insanın yaratılıştan gelen haklarını kullanarak, insan onuruna yakışır bir yaşam sürmesi umuduyla ‘10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü en kalbi duygularla kutluyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sevgi getirmesini temenni ediyorum.’’

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.