DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077968-1,31%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TOKLU VE EKİBİNDEN ALANYASPOR’A TAM DESTEK

TOKLU VE EKİBİNDEN ALANYASPOR’A TAM DESTEK

ABONE OL
08:39 - 16 Haziran 2020 08:39
TOKLU VE EKİBİNDEN ALANYASPOR’A TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kendi şehirlerinde yaşayan herkesi hatıra bileti kampanyasına destek olmaya davet etti. Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçı için taraftarların talebi ve yönetim kurulunun kararıyla hatıra bileti bastırdıklarını söyledi.

Tanesi 30 TL’den satışa sunulan hatıra biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çavuşoğlu, “Alanya’da yaşayan herkesin hatıra biletlerden almasını öneriyoruz. Alanyasporumuz, Alanyamızın dünyaya açılan marka değerine ne kadar katkı sağladığını hepimiz biliyoruz. Alanyasporumuzu bugünlere hep birlikte getirdik. Bundan sonraki süreçte de Alanyasporumuzu sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizler adına buradayız. Yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmalara destek vermenizi rica ediyoruz. Statlara taraftar alınmıyor ancak herkesin bu hatıra biletten alarak bir nebze de olsa kulübümüze destek olmasını istiyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Hatıra biletlerin satışına Alanyaspor Store’da devam ediliyor.

Öte yandan Alanyaspor’a her platformda maddi manevi tam destek veren, Alanyaspor Store’un hayata geçirilmesinde büyük payı bulunan ve takımın kendi evindeki maçlarının yanı sıra tüm deplasman maçlarını tribünden izleyen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun da bugün ekibiyle birlikte Alanyaspor Tesisleri’ne giderek toplu halde hatıra bileti satın alacakları bildirildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.