DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20803442,61%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Toklu’dan Başkan Böcek’e zehir zemberek sözler I ‘Alanyaspor’a üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz’

Toklu’dan Başkan Böcek’e zehir zemberek sözler I ‘Alanyaspor’a üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz’

ABONE OL
12:36 - 30 Mayıs 2022 12:36
Toklu’dan Başkan Böcek’e zehir zemberek sözler I ‘Alanyaspor’a üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ne yapılacak olan Alanyaspor Tesislerin’de bir ilerlemenin olmaması ve kaderine terk edilmesine Başkan Toklu kayıtsız kalmadı.

Yılan hikayesine dönen tesislerin son günlerde içler acısı halde olduğunu ve bu tesislerin yapılmamasının Alanyaspor’a ve Alanya halkına büyük bir ayıp olduğunu söyleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Millet İttifakı ortağı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e tepkisini gösterdi.

“YILAN HİKAYESİNE DÖNEN YATIRIM TARAFTARI RAHATSIZ EDİYOR”

Başkan Toklu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Temelleri 2019 yılında atılan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanyaspor’umuza kazandırmak için yaptığı tesisin yılan hikayesine dönmesi hem Alanyaspor’lu taraftarlarımızı hem de Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızı oldukça rahatsız etmektedir. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti belediyeciliği farkını ortaya koyarak bölgemize kazandıracağı 75 milyon TL’lik dev yatırım ne yazık ki mevcut Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından henüz bir adımın dahi atılmadığını görmekteyiz” dedi.

“ALANYASPOR’A ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPIYORSUNUZ”

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak bölgedeki her yatırımın takibini sürdürdüklerini vurgulayan Toklu, “Alanya’mızın marka değerine değer katan Alanyaspor’umuz için yapılacak olan Mahmutlar Tesisi’nin de yakınen takibini ekibimizle sürdürüyor, ne yazık ki gözle görülür bir ilerlemenin olmadığına da şahitlik ediyoruz. Göreve geldiğinden bu yana AK Parti belediyeciliğinin başlatmış olduğu projelerini tamamlamaktan veya revize ederek kendi yapmış gibi göstermekten başka bir iş yapamayan, bu yönde algı oluşturan sayın Böcek, Alanya’mızın kırmızı çizgisi olan Alanyaspor’umuzu görmezden gelerek bölgemize adeta üvey evlat muamelesi göstermektedir” şeklinde konuştu.

“AĞIZLARA BİR PARMAK BAL ÇALDINIZ”

Geçtiğimiz yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Mahmutlar Mahallesi’ne yapılacak Alanyaspor Tesisleri için yapmacık bir sunum ile adeta ağızlara bir parmak bal çalındığını söyleyen Toklu, “Hem Alanyalı hemşehrilerimizle hem de taraftarlarımızla dalga geçmişlerdi. Bugün baktığımızda bu tesislerimizde bir ilerlemenin olmaması Alanya’mıza, Alanyaspor’umuza büyük ayıptır” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.