DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801,31%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Toklu’dan Karadağ’a sert yanıt I ‘ANLATSAK ANLAMAZSIN’

Toklu’dan Karadağ’a sert yanıt I ‘ANLATSAK ANLAMAZSIN’

ABONE OL
17:53 - 13 Ekim 2021 17:53
Toklu’dan Karadağ’a sert yanıt I ‘ANLATSAK ANLAMAZSIN’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya göndermede bulunurken, Başkan Toklu’dan ise jet hızında yanıt geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın bugün yapmış olduğu açıklamaya Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’dan jet hızında yanıt geldi. Karadağ’ın yapmış olduğu açıklamada, ‘Alanya’ya kaç çivi çaktınız’ söylemine Toklu’dan jet hızında yanıt geldi.

Başkan Toklu’nun cevabı ise şu şekilde oldu:

“Sayın Karadağ bilmeli ve öğrenmelidir ki muhalefet etmek demek, körü körüne başını kuma gömüp olan gerçekleri olmamış gibi kabul edip görmezden gelmek demek değildir. Bakarlar görmezler, işitirler duymazlar, anlatırız anlamazlar.

Alanya-Gazipaşa Havalimanı’ndan hiç uçmadınız mı? Yeni hastanemize hiç gitmediniz mi? Adliye binamıza hiç girmediniz mi? İki üniversite kurduk hiç duymadınız mı? SGK binamızı hiç ziyaret etmediniz mi? Kapalı spor salonumuza ve kapalı yüzme havuzumuza hiç girmediniz mi? Tünellerimizden, köprülerimizden, yollarımızdan, yeni çevreyolumuzdan hiç geçmediniz mi? Huzurevi sakinlerini hiç mi ziyaret etmediniz? Alanya Hasta Bakımevi’ne hiç gitmediniz m? Biz görüyoruz, halkımız da görüyor.

3 yıldır sıfır icraatlı bir Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hiçbir icraatını göremedik. Kırsaldan bihabersiniz, halkın suyu yok, yolu yok. Biz hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Sadece eleştirmek için muhalefet olmaya çalışanlara tavsiyem; Bu konuda da enerjimizi boşa harcamayacağız. Biz enerjimizi halkımıza hizmet yolunda harcayacağız. Bunu böyle bilin.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.