DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077968-1,31%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Toklu’dan Mahmutlar’a bir söz bir müjde

Toklu’dan Mahmutlar’a bir söz bir müjde

ABONE OL
16:11 - 1 Haziran 2023 16:11
Toklu’dan Mahmutlar’a bir söz bir müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Başkan Toklu, bir sözünü daha yerine getirdi, Mahmutlar Mahallesi Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ne Gençlik Merkezi yapılacak. Gençlik Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale 15.06.2023 tarihinde yapılacak. Teklifler ise sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Vermiş oldukları bir sözün daha vatandaşlarla buluşturacak olmanın haklı gurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Toklu; “Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Halkımız özellikle gençlerimizin yoğun istek ve talepleri neticesinde yapmış olduğumuz girişimler sonucunda Mahmutlar Mahallemize yeni bir Gençlik Merkezi kazandırıyoruz. Bu müjdeli haberi halkımızla ve gençlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Mahmutlar Mahallemize kazandıracağımız yeni Gençlik Merkezimiz, konferans salonu, toplantı salonu, eğitim alanları ve derslik alanları ile hizmet verecek, gençlerimiz boş zamanlarını bu merkezimizde değerlendirebilecekler. Bu yeni Gençlik Merkezimizin ihalesi 15.06.2023 tarihinde yapılacak” dedi.

Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırılacak Gençlik Merkezi sözünün ardından bir müjde daha veren Başkan Toklu, “Mahmutlar Mahallesi’ne Gençlik Merkezi sözümüzü yerine getirirken bir müjdeyi daha paylaşmak istiyoruz. Mahmutlar’a bir adet kapalı spor salonu yapımıyla ilgili müjdeli haberi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gençlere en çok değer ve önem veren parti olduklarını ifade eden Başkan Toklu, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti, gençliğe bu zamana kadar en çok önem ve değer veren siyasi hareket olmuştur. Geleceğimize ışık tutan siz değerli gençlerimiz için daha çok çalışacağız” dedi.

Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırılacak bu önemli yatırımlarda emeği ve gayretleri için Bakan Çavuşoğlu’na teşekkür eden Toklu, “Mahmutlar Mahallesi’ne kazandıracağımız bu önemli yatırımlarımızda büyük katkısı ve gayreti olan başta Dışişleri Bakanı sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı sayın Mehmet Kasapoğlu’na, İl Başkanı Sn. Ali Çetin’e ve milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunar, yeni Gençlik Merkezi’nin ve yeni Kapalı Spor Salonu’nun şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.