DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9628 -0.32%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN 22818871,33%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TOKLU’NUN ANKARA TEMASLARI DEVAM EDİYOR

TOKLU’NUN ANKARA TEMASLARI DEVAM EDİYOR

ABONE OL
17:35 - 25 Mart 2021 17:35
TOKLU’NUN ANKARA TEMASLARI DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’ye Alanya’nın taleplerini iletti.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için Ankara’ya giden Başkan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ankara’da bir takım görüşmelerde bulundu. Başkan Toklu MKYK Üyesi olan Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve Dışişleri Bakanı Başdanışmanı Mustafa İpek ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Toklu Bakanlıkta, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile bir araya geldi. Toklu, Alanya’nın sulama ve tarım konusundaki taleplerini Bakan Yardımcısı Işıkgece’ ye iletti. Başkan Toklu ziyareti, “Tarım sektörünün de Alanya’mızda yerini  alması,  tarım alanlarının daha da büyümesi fazlası ile önem arz etmektedir. Tarım  ve sulama  hatları ile ilgili yaptığımız çalışma ve bizlere gelen taleplerin sunumunu yaptık. Tropikal iklimi de göz önünde bulundurduğumuz zaman Alanya’da ki verimliliği kullanmamızın ne kadar önemli olduğu aşikardır. Bakanlığımız ile koordineli bir şekilde bölgemiz için çalışmalarımız sürecektir.” şeklinde değerlendirdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.