DOLAR 32,5423 -0.04%
EURO 34,9163 0.07%
ALTIN 2.434,500,20
BITCOIN 2167831-0,03%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TOKLU’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAĞDI

TOKLU’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAĞDI

ABONE OL
20:35 - 11 Aralık 2020 20:35
TOKLU’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAĞDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildiği andan itibaren Toklu’ya geçmiş olsun mesajı yağdı.

Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Erkan Demirci, “Korona illetine yakalandığını öğrendiğim Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu başkana Allah’tan acil şifalar dilerim.  Allah’ın da yardımıyla inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza katılacaktır. Bu vesileyle tüm riskleri alarak gece gündüz çalışan tüm sağlık emekçilerine de teşekkürü bir borç bilirim. Haydi Alanya! Bu işin şakası yok” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda koronaya yakalanarak uzun süre Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olduktan sonra sağlığına kavuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Covid – 19 testi pozitif çıkan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya acil şifalar dilerim” dedi.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ise mesajında Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sn. Mustafa Toklu’nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı büyük bir üzüntüyle öğrendim. Çemberin içerisinde olduğumuzu hatırlatmak, maske, mesafe, hijyen kurallarına tüm vatandaşlarımızın uyması gerektiğini vurgulamak istiyorum. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Kıymetli eşine acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye mesaj yayınladı.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Covid19 testi pozitif çıkan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun kıymetli kardeşim” dileğinde bulundu.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, “İlçe başkanımız ve kıymetli abim Mustafa Toklu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Kendisine acil şifalar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda aramıza dönmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Ceyhun Altay’da yayınladığı mesajında “Çok değerli dostum Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine acil şifalar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ve hizmetlerine kaldığı yerden devam etmesini nasip etsin” dileğinde bulundu.

Ak Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mehmet Ali Kiriş, “Tüm tedbirlere uymasına rağmen İlçe Başkanımız Mustafa Toklu ve eşi Sultan Hanım da koranaya yakalandı. Râbbim acil şifalar versin” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.