DOLAR 32,3207 0.2%
EURO 35,1354 -0.02%
ALTIN 2.299,270,97
BITCOIN 2286549-0,55%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Toslak ve Elikesik Mahallesi’ne yeni bağlantı yolu

Toslak ve Elikesik Mahallesi’ne yeni bağlantı yolu

ABONE OL
15:38 - 8 Aralık 2021 15:38
Toslak ve Elikesik Mahallesi’ne yeni bağlantı yolu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi doğuda Kargıcak, Kestel, Mahmutlar ve Oba Mahallesi’nde yol düzenleme çalışmalarına, batı mahallelerinden Toslak ve Elikesik arasında ise bağlantı yolu çalışmalarına devam ediyor.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, rahat ve güvenli ulaşım ağını oluşturmak adına tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kargıcak ve doğu mahallelerinde programa alınan yollarda iyileştirme çalışması devam ederken, batıda Toslak ve Elikesik Mahallelerini birbirine bağlayan Ketenlik Yolu yeniden düzenlenerek ulaşıma açıldı. Bölge sakinleri hem evlerine hem de tarlalarına gidip gelmenin bu çalışma ile çok rahat ve güvenli hale geldiğini belirterek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZIN TÜM TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla irtibatlı olarak Alanya genelinde yol ve ulaşım arterlerimizi daha kullanışlı ve güvenli hale getirmek için aralıksız çalışıyoruz. Batıda daha önce Toslak Çatalişam Yolu’nda köprü başta olmak üzere çok ciddi bir yol genişletme çalışması gerçekleştirdik. Şu an bu yolun Ketenlik Mevkii üzerinden Elikesik Mahallesi’ne bağlantısını gerçekleştirdik. Diğer mahallelerimizde ise çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.