DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.293,750,73
BITCOIN 22906571,96%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Tunahan Toksöz’ün kadrosu genişliyor

Tunahan Toksöz’ün kadrosu genişliyor

ABONE OL
15:48 - 2 Ekim 2022 15:48
Tunahan Toksöz’ün kadrosu genişliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Tunahan Toksöz’ün kadrosu genişliyor! Efsane isimlerin yer aldığı ekibe Yavuz Uysal da katıldı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçim çalışmaları kapsamında her gün yüzlerce üyeyi ziyaret ederken, gittiği her yerde adeta başkan gibi karşılandı. Hayata geçireceği vizyon projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Toksöz, esnaf ve üyelerden tam destek aldı.

Turizm, tarım ve ticarette Alanya ekonomisini bir üst lige çıkaracağını söyleyen başkan adayının ekibi de gün geçtikçe genişledi. Fotoğraflara sığmayan efsane ekibini kamuoyuna birer birer tanıtan Toksöz’ün duyurduğu isim, Okurcalar bölgesinden Memiş Uysal Kerestecilik’in oğlu Yavuz Uysal oldu. Alanya’nın önde gelen, tanınmış iş insanlarından oluşan ekibine dahil olan Yavuz Uysal ile ilgili olarak ise sözlerini şu şekilde ifade etti:

“Alanya’mızda pozitif bir seçim rüzgarı estirdik. Ekibimizle biz hazırız dedik, projelerimizi açıkladık. Ticaret’i yeniden yorumlayarak, çok daha başarılı olacağız. Değişim, dönüşüm ve gelişim için güç birliği yaptık. İş insanı Yavuz Uysal kardeşim gücümüze güç kattı. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” dedi. Yeşil Pusula ile seçime girecek olan Toksöz’ün ekibine dahil olan Yavuz Uysal da, “Burada projeleri ile Alanya’ya hizmet etmek için hazır bir ekip var. Şehrimiz için hayırlı olsun, hep birlikte faydalı hizmetlerde bulunalım inşallah.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.