DOLAR 32,3207 0.2%
EURO 35,1354 -0.02%
ALTIN 2.299,270,97
BITCOIN 2286549-0,55%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Turgay Genç’ten Alanya’ya davet!

Turgay Genç’ten Alanya’ya davet!

ABONE OL
14:41 - 3 Kasım 2021 14:41
Turgay Genç’ten Alanya’ya davet!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, haftalık yönetim kurulu toplantısı İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP İl Sekreteri Füsun Çevik Karaman, İl Başkan Yardımcıları Buğra Özçelik ve Mehmet Can Karagöz de katıldı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, 11 Kasım’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak ‘Antalya Muhtarlar Buluşması ve Toplu Açılış’ törenine davet için ilçeleri ziyaret ettiğini belirterek Alanya’yı da bu törene davet etti. Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Coşkun, Genç’e başarılarının devamını diledi.

Karadağ, toplantı sonrası konuşmasında ise ilçe ve ülke gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Geçen hafta Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ulaşım ve hal esnafının sorunlarını dinlediğini hatırlatan Karadağ, “Türkler Mahallesi’ndeki yeni hal en kısa zamanda hizmete girecek. Halcilerimizin bir takım sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Okulların açılması ile baş gösteren taşıma sorunlarının çözümü de esnaflarımız ile görüşüldü. Toplantılar çok olumlu geçti. Büyükşehir Alanya Hizmet Binamızı da çok kısa sürede hizmete açacağız.”

Zamlara ve Türk lirasının değer kaybetmesine değinen Karadağ, “Zamlar dayanılmaz hal aldı. Özellikle doların yükselişi halkımızın belini bükme derecesine geldi. Muz halde 4,5 lira oldu. Muzun sorunları çok daha fazla ama fiyatların düşük olmasının sebebi tarımın planlı şekilde yapılmaması, plansız tarımla muz üretiminin aşırı artmasıdır” dedi.
Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile bu konu hakkında görüştüğünü belirten Karadağ, “Muzun raf ömrünün uzatılması ve pazarlama konusunda sorunların aşılmasıyla üreticimizin alın terinin karşılığını net olarak alması için hep beraber elbirliği ile çalışacağız” şeklinde konuştu. Karadağ, tarımda girdi fiyatlarının aşırı artmasını da hatırlatarak “Gübre fiyatları 2,5 katına çıktı. Herkes dövize bağlıyor. Çok iddialı bir şekilde şunu söylüyorum: CHP’nin iktidara geldiği an Euro kuru 5-6 TL’ye düşecektir. Bu da ülkemizin açısından çok daha verimli olacaktır” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.