DOLAR 32,5173 -0.09%
EURO 34,8255 -0.13%
ALTIN 2.422,55-0,30
BITCOIN 2148953-0,30%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Türk Kızılay Alanya Şubesi’nden yardım duyurusu!

Türk Kızılay Alanya Şubesi’nden yardım duyurusu!

ABONE OL
16:59 - 31 Temmuz 2021 16:59
Türk Kızılay Alanya Şubesi’nden yardım duyurusu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya bölgesinde art arda gelen yangın haberlerinden sonra Türk Kızılay Alanya Şubesi Alanya halkına yardım çağrısında bulundu.

Alanya bölgesinde yaşanan yangın afeti sebebiyle maddi ve manevi kayıplar yaşandığı ifade edilen açıklamada Alanya halkına çağrıda bulunan Türk Kızılay Alanya Şubesi; “Devletimiz bütün gücü ile afetle mücadele etmektedir. Orman yangını bölgelerinde çalışma yürüten ekipler ve mağdur olan vatandaşlar için Kızılay’ın afet uzmanı ve gönüllülerinden oluşan ekipler acil yardımlar ulaştırmak için seferber oldu. Tüm canlıların olumsuz şartlardan korunması için ihtiyaç duyulan beslenme, hijyen ve barınma yardımları afet bölgelerine ulaştırılıyor. İlk andan beri ilaç, destek, hijyen malzemesi, gıda, su, sıcak yemek ve kumanya dağıtımı gibi bütün faaliyetlerimiz devam etmektedir. Afet bölgesinde sabit hizmet noktalarımızda halkımıza ulaşmaktayız.
Bu anlamda kampanyamızı başlatmış, web sitemizi de bağışa açmış bulunmaktayız. Siz değerli Alanya sakinlerine çağrımız; Yangın afetinin yaşandığı bölgeye aşağıdaki temel ihtiyaç malzemelerini Kızılay eliyle gönderebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan afet bölgesi için gönüllü ekip çağrısında bulunan Türk Kızılay Alanya Şubesi; “Türk Kızılay Alanya Şubesi Gençlik Kolları Başkanımız Osman Urgun ve gönüllü ekibi afet bölgesinde dağıtım faaliyetlerini gönüllü yürütmektedir. Gönüllü olarak bu ekibe dahil olmak isteyenler şubemizle irtibata geçebilirler. Yangın bölgesine her türlü yardım göndermek, destek olmak  veya gönüllü olarak bölgede çalışmak için şubemizle iletişime geçmenizi bekliyoruz” açıklamalarında bulundular.

Türk Kızılay Alanya Şubesi Ziraat Bankası
IBAN : TR17 0001 0019 4000 0018 6871 13
Türk Kızılay Alanya Şube irtibat numarası : 0538 277 09 44

Banka hesabından yapacağınız yardımlara Manavgat yangını açıklaması yazabilirsiniz.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.