DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066950-2,32%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘ÜLKEMİZİN KARŞITLIĞA VE KÜSLÜĞE İHTİYACI YOK’

‘ÜLKEMİZİN KARŞITLIĞA VE KÜSLÜĞE İHTİYACI YOK’

ABONE OL
16:16 - 12 Mart 2021 16:16
‘ÜLKEMİZİN KARŞITLIĞA VE KÜSLÜĞE İHTİYACI YOK’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

DEVA Partisi İl Başkanı Avukat Süleyman Akıncı Alanya ziyaretinde İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çakan ile birlikte gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Başkan Çakan Alanya ziyaretlerinde taleplerine sadece Milliyetçi Hareket Partisi’nin geri dönüş yapmadığını belirtti. İlçe Teşkilatının kurulmasının ardından ziyaretlerini aralıksız sürdüren DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanlığı diğer siyasi partilerle de istişarelerine devam ediyor. Bu kapsamda ziyaret taleplerine sadece MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın yanıtsız kaldığını belirten Başkan Çakan, “Bizleri beklentimizin üzerinde bir nezaketle karşılayan diğer siyasi parti başkanlarımız ve yönetimlerine selamlarımızı ve saygılarımızı iletiyoruz” dedi.

Basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Çakan, “Biz DEVA partisi olarak şeffaflık ilkesini benimsiyoruz ve bu sorunuza da bu ilke ışığında şeffaf cevap vermek istiyorum. Az önce de belirttiğimiz üzere takvim grubundaki arkadaşlarımız plan ve program yaparken Alanya’daki siyasi partilerin ilçe başkanlıklarıyla iletişime geçtiler. Talebimize geri dönüş sağlamayan sadece Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı oldu. Onun haricinde diğer ilçe başkanlıkları bizleri beklentimizin de üzerinde bir nezaketle karşıladılar. Biz yerelde birbirimize destek olmalıyız. Çünkü her bir parti Alanya’ya yarayacak hizmetler yapmayı amaçlıyor. Birbirimizle çelişirsek birbirimizle sorun yaşarsak birbirimize faydamız olmadığı gibi vatandaşa da faydamız olmaz. Sadece bireysel rekabetler söz konusu olur. Buradan bizleri ağırlamayı kabul eden değerli ilçe başkanları ve yönetimlerine selamlarımızı iletiyoruz ve teşekkür ederiz. Biz istişareye açığız. Her partiyle görüşüp sohbet edebiliriz. Yerelde Alanya için varız ve biz bu doğrultuda hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Akıncı ise Tüm siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmezi. O noktada siyasette küsmeye, kin tutmaya, karşıtlık oluşturmaya bu ülkenin ihtiyacı yok. Ayrımcılığa değil birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. O noktada bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz ama yan yanayız. Bu noktada kimseyle bir ittifak kurmak niyetinde değiliz. Kendi bireysel bir özerkliğimiz var. Kendi bayrağımız var. Ama her partiyle de her konuyu konuşmaya, istişare etmeye hazırız. Çünkü bu ülkeyle ilgili olan her çalışmada DEVA Partisi’nin bir izinin olması bizim temennimiz. Çünkü Antalya’da da bazı partiler bizimle görüşmek istemiyor. Canları sağ olsun. Biz tavrımız ve tarzımızdan ödün vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.